Вяра, Надежда и Любов – вижте какво се случва с тях!

Скандалните благоевградски тризначки Вяра, Надежда и Любов, които се прочуха с участието си в риалити шоуто „Биг Брадър“, избягаха в Англия.

Според слуховете в Благоевград, първа за Лондон е заминала Любов. Тя кацнала на „Хийтроу“ направо в прегръдките на избраника си, който отдавна живее и работи на Острова.

Според слуховете, тайнственият й любим от доста време я убеждавал да се пренесе при него и накрая успял да я склони. Едно от условията й обаче било, след известно време на място да отидат още Вяра и Надежда.
В името на любовта гаджето се съгласило и двамата започнали да търсят храна и квартира на другите две момичета.

Втора с еднопосочен билет била Вяра. Тя не спира да публикува снимки на личната си страница във Фейсбук, като еуфорично коментира колко е щастлива и доволна, че ще се маха от България. Двете сестри доста бързо са се вписали в новата реалност и всяка сутрин бягат за здраве в парка, а следобед обикалят по магазини и пъбове.

Според мълвата, Надежда все още била в Благоевград, като се грижела за семейните работи и съдебните дела.

Преди броени седмици майка им Люба Станчева бе осъдена да плати 3089 лв наем на общината за двата общински апартамента.

Това е сумата за периода от ноември 2013 до ноември 2016, заедно с лихвите. Запознати коментират, че това бил един от мотивите на сестрите да излязат зад граница и освен да си търсят щастието, да заработят и пари, за да платят наказателните глоби.