Забавен хороскоп за зодия Лъв

На теб кой ти позволи да плямпаш?

Девиз: Аз искам!

Планета: Слънце

Период: 24.07 – 23.08

Лъвът е много чаровен и тежкарски знак. Той е създаден да буди респект и уважение. Ако случайно не получи дневната си доза комплименти, може да стане много нервен и опасен.

Доста е смел и не би се поколебал да ти натрие носа с думи или да ти го обърне с хастара нагоре в директен двубой. Обича да е лидер и да ръководи останалите маймуни. Горд до безобразие дори и в тежки за него моменти. Много щедър и безкрайно романтичен, но абсолютно непрактичен.

Обича любовните истории, децата, скъпите вещи, веселбите и купоните, на които той винаги е център на внимание. Като казвам винаги – значи винаги – в смисъл или е много интересен и забавен или ще се окаже в основата на грандиозен скандал.

Смее се много силно и без задръжки – чак сълзи му текат от смях. Много е доволен, когато му поднасяш подарък придружен с необходимите комплименти и поведение. Тогава му ставаш любимец и за теб би извършил чудеса.

Романтична натура… Пада си по изкуствата и ценните предмети, разкоша и великолепието. За да го зарадваш никога не му подарявай пrедмети, от които има някаква полза в бита от рода на тенджери и тигани – вместо това може да му поднесеш каквото и да било друго, стига да е красиво като него…

Добри чертища – О Ваше превъзходителство, о извор на такива…

На първо място бих изтъкнал великодушието на негово величество… Свръх благороден. Силна воля и стремеж към по добър живот. Непримиримост по отношение на неправдата – дори и в крехка възраст. Адски любвеобвилен и верен. Страхотен приятел.

Не остава никога безучастен и се стреми да помага с квото може и както намери за добре. Доставя му удоволствие да се грижи за някой и да го покровителствува. Да му прави подаръци и да го води на весели и забавни места.

Интересува се от проблемите ти и предлага начин за разрешаването им – често с неговото дейно участие и подкрепа във вид на мангизи. Лъвът си има изградено мнение за всичко и никога не демонстрира колебание. Става за шеф и ръководител.

Има някакво излъчване, което липсва при другите знаци. Сякаш е обгърнат в блаженствен ореол и дори да не е привлекателен, (което е рядкост) излъчва много як чар. В повечето случаи се грижи добре за външния си вид и не се оставя на произвола на съдбата.

Има страшно големи фарове (очи) и хубави бели зъби, които не пропуска да покаже на околните и при най-малкия повод за смях. Склонен е да похарчи всичките си спестявания само и само да си прекара добре, но никога сам.

Винаги около него има приятели, които не веднъж са изпитали удоволствието от контакта с този себеотдаен и ненаситен в удоволствията индивид!!

Лоши чертички – С Ваше позволение и страхопочитание…

Лъвът е човек, който може да бъде манипулиран благодарение на качеството му да приема секви комплименти и на склонността му към величие и блясък. Ако му направиш евала и му кажеш колко е умен, красив, благороден… дай пет лева …чаровен … дай тва, дай онова, великодушен, смел и т.н. и т.н. то сякаш изпада в унес и като зомбиран изпълнява всичките ти прищевки.

Дори може и да го убедиш в неща, които той самият не вярва или има различно мнение по въпроса. Най-егоцентричният индивид в целия зодиак. Надут пуяк. Отворенгяс. Грандоман. Тиранин и жесток диктатор. Агресивен и несъобразителен. Примитивен изрод. Д

ори в желанието си да е по-различен от другите е склонен да промени външния си вид до неузнаваемост – най-малкото с екстравагантна прическа и неконвенционално облекло и поведение. Деспот.

Ако не е на кеф нещо , а в същото време ти си в добро настроение – много внимавай, защото това няма да продължи повече от 2 – 3 минути. Веднага ще те въвлече (проблеми големи ще имаш). – Ама ти добре ли си ? – Как може Лъвът да е ядосан, а ти да не си потънал в скръб и дълбока депресия.

Друго интересно нещо е внезапната промяна в поведението му. Значи без видима причина, преди броени минути е бил ведър и добронамерен и изведнъж се сеща за нещо и му потъват гемиите. – Веднага ще ти развали настроението.

Импулсивен и нетърпелив. Много е ревнив, защото не може да преживее да харесаш някой друг – как е възможно да съществува по достоен от него – как ?   Моля Ви простете ми за нахалството и безобразните слова. Аз май поизбухнах малко, но обещавам че няма да се повтори – в близките пет минути…

Партньорство –

Най-добре се разбира с другите два огнени знака Овен и Стрелец… Най-вече със Стрелец. Имат някакви особени отношения. Просто си пасват идеално. И двамата изповядват сходни идеали и си падат по лудориите и веселбата.

Докато повечето знаци приемат Лъва за лидер, то Стрелецът не се оставя да лежи на някой в крачоците и след поредица схватки се стига до взаимно уважение още повече, че Лъвът се възхищава от смелостта, прямотата и ненадминатото му чувство за хумор.

Физическото привличане е отделен въпрос, но когато се съберат двама от тези, то настава истински купон. И двамата са творчески натури и си падат по секъв род изкуства.

С Овена е малко по-различно, но след известен период на двубой за надмощие – всичко си идва на мястото, но никога не остава напълно спокойно. При тези двамата е по-горешо от където и да било другаде. Имат сходни черти в идеалите и темперамента им е много огнен.

Интересен е фактът, че Лъвовете изпитват силно физическо привличане към един много опасен знак – Скорпиона. Лично аз си го обяснявам с това, че и двата знака са специалисти в излъчването на по-особени флуиди, заредени с онова нещо, от което ни става интересно между краката. Някак си и двата знака усещат, че са добри любовници. Агресивни, силни и обаятелни.

Все пак най-добрата комбинация е два Лъва.. Тези много добре знаят как да си изживеят живота и заедно се борят да постигнат един висок жизнен стандарт, който да им гарантира купища неспирни забавления и възможност да демонстрират ненадминатата си щедрост…

С другите не е много добре, донякъде става с въздушите Близнаци , Везни и Водолей.   С останалите е кофти защото не могат да реагират добре на характера му и се случват случки с неизвестен край…….

Секс , Любов и Свалки – Да си дойдем на думата

МЪЖ – и половина Лъвът е страхотен, любвеобвилен, романтичен и добър любовник и партньор

Попада в категорията – родени за любов. Едни от най-красивите мъже в целия зодиак. Обича дългия, придружен с необходимите предигри, огнен, блаженствен и страстен секс. Раздава се в леглото и обича да го прави и на светло – за да се вижда колко е готин, къв змей е само.

Как дамата се кефи, а причината за нейното безгранично удоволствие е единствено и само – Той. От любимата изисква пълна програма и повечко духова музика, докато той я гали по главицата и й говори колко е добра и страхотна и прекрасна… и …. и … Много му харесва подготовката за секса.

Една тежкарска романтична вечеря в изискано заведение, свещи, цветя, скъпи вина и ястия, подарък за дамата – марков парфюм и после в луксозно обзаведеното му жилище на огромното легло…

Абе въобще – знае как да създаде наистина добри условия. Не си пада много по дружеските изпълнения и оргиите макар че когато жена му не участва е направо неудържим.

Ненавижда обратните мъже, но възприема лесбийките като нещо нормално и тайно се надява жена му един ден да признае, че и тя си пада по готини девойки след, което да си поръчат една такава и да я разковат от секс.

Обратния вариант е недопустим. Рядко се случва тези мъже да нямат здраво и хармонично тяло. Когато минат по плажа всичко живо ги бройка, а те се правят на дръж ми шапката, но иначе много добре знаят какви мисли предизвикват у дамите. Те дори не очакват и друго отношение – различно от възхищение. И май има защо…

ЖЕНА – Гранд Дама Лъвиците са перфектните създания – особено когато става въпрос за секс и любов

Галантни, дружелюбни, весели, гальовни, любвеобвилни, слънчеви и лъчезарни. Ако я удари съчмата, както често се случва, направо може да те изкриви. За да я впечатлиш, трябва да си изключителен и с неизброими качества. Истински лидер и сериозен мъж.

Аз например съм склонен да уважавам, който и да било непознат само ако разбера, че е женен за Лъвица повече от 10 години. Искам да кажа, че щом ТЯ го е избрала – по добра реклама за тоя нема.

Истинската гранд дама в зодиака. В леглото е щедра до безкрайност. Ако я подготвиш добре и убедиш колко е готина и ненадмината любовница – може да разчиташ и на секс в забранената за шемети и пуритани зона. Обича да ти доставя удоволствие и дори е готова на някои саможертви.

Ако искаш обаче да свършиш по време на френска любов – не си познал. За нея това е отвратително. Приема го като неуважение или по скоро като унижение. Никога не започвай секса без необходимата продължителна предигра. Трябва да се гмурнеш под завивката и да я обсипваш много дълго с милувки и целувки между бедрата и нежното и дупенце.

Още по важно обаче е след като свършиш за последно (желателно е поне 3 – 4 пъти) да продължиш с милувките и прегръдките. Много мъже пренебрегеат тази част от сеанса и обръщата гръб тулупите с тулупи и захъркват. Не така!!!

Тук това не върви, а по принцип и с другите жени не трябва да се пренебрегва тази част. Лъвиците освен всичко друго имат и славата на нимфоманки. Не трябва да жалиш целувки и милувки никога и винаги по цялото и тяло – дори и там. Доставя им удоволствие разнообразието в леглото.

Те са много добри във всяка област на любовното изкуство, а свирките им са божествени. Влагат толкова много жар и страст, че направо ти пийват мозъка. Трябва да умееш както да си нежен, така и в следващия момент да можеш да избухнеш с всички сили и да я изкълчиш от силни чувствени прегръдки и яко чукане.

Обичат по време на секс да им бърбориш разни щуротии, като единственото условие е да плямпаш, а какво точно, въобще не е от особено значение, но аз горещо препоръчвам това да са фрази възхваляващи нейните недостижими качества и уверения, че я обичаш повече от всичко друго на света. Резултатът може да е зашеметяващ така че бъди нащрек.

Няма по ухажвани и харесвани жени от тях заради отворения им характер. Те от своя страна могат да имат почти всеки мъж, защото са малцина тези, които могат да устоят на чара и страхотното им излъчване.

Много често разни заблудени мъжленца си мислят, че Лъвицата флиртува с тях и е направо лудо влюбена, след което си вдигат акциите, но истината е много далеч. По-често от всички други, тези жени се държат много приветливо, открито, смеят се, бързо създават приятелски отношения и демонстрират своите физически прелести.

Много е важно да им правиш комплименти и да ги уважаваш . Обичат цветята и златните бижута, но май най-обичат … – сети ли се? – Шоколад бе Уили…

Съвети и молби

Лъвът не приема съвети, освен ако не му се подмажеш и не го помолиш да те изслуша.

Опитайте се да подтиснете егоцентризма, манията за величие, егоизма, прекалената самоувереност и не на последно място ревността. Не е гот да ги демонстрирате непрекъснато.

Опитайте да дадете малко повече свобода на партньора си – и той си има приятели и разностранни интереси. – Благодаря Ви за подаръците, много щедро – ама моля Ви се – нямаше нужда – и колко са скъпи само като си помисля, а казахте че сте зле с мангизите….

Използвайте убийствения си чар за да разрешавате проблеми, а не само за създаване на безброй приятели и фенове, които рано или късно Ви се качват на главата и Ви предават мамка им и подлеци…

Ех – Защо звездите са ви създали така очарователни?

Източник: Dama.bg