Задават се големи промени в живота на Кейт Мидълтън и принц Уилиям

По всички личи, че 2017 ще бъде годината на промени за кралското семейство!

От Двореца излязоха с официално изявление, в което споделят, че се очакват големи промени в живота на Кейт и Уилиям и техните две деца. Първото и най-важно съобщение гласи, че принц Уилиям ще напусне своята работа като пилот на медицински хеликоптер, за да прекарва повече време със семейството си.

Принцът е написал следното: „Беше огромна привилегия да летя с нашите въздушни сили. Времето ми в армията, и на тази позиция, ще остане завинаги в живота ми и сърцето ми. Имах страхотни колеги и всеки ден работех редом до толкова талантливи и добри хора. Дълбоко уважавам страхотната медицинска помощ, която има страната ни.“

Другата голяма промяна в живота на кралското семейство е, че те ще се преместят да живеят в Лондон, след като до момента живееха в Норфолк, далеч от шума на големия град.

Това се налага, защото малкия принц Джордж от есента тръгва на училище, а принцеса Шарлот ще посещава детска градина. Преместването ще улесни и Кейт и Уилиям, чиито кралски ангажименти най-често са в Лондон.

През новата година се очаква Кейт и Уилиям да поемат повече от задълженията на кралица Елизабет Втора, която малко по малко прехвърля своите отговорности на тях.