Заформя се МЕГА скандал! Митко Пайнера коленичи пред Галена и обръща гръб на Преслава, дава всички статуетки на бременната певица

След миналогодишните скандали на наградите на „Планета“, тази година се очакват много изненади.

Както добре си спомняме, Галена с право бойкотира церемонията, след като статуетката за Певица на годината не отиде при нея, а при Преслава. От няколко години Петя е абонирана за тази награда, въпреки че не е заслужилата. Това накара колежката й и доскорошна приятелка да сътвори прецедент в историята на димитровградската компания и дори да заплаши с напускане.

Разбира се, Митко Пайнера не си позволи да накаже Галена за своеволието, защото това би било капката, която щеше да прелее чашата на търпенеито й.

Вместо това, продуцентът е решил да се презастрахова, че бременната певица няма отново да си науми да му обърне гръб, след като бъдат раздадени и тазгодишните статуетки.

Гласуването в различните категории започна преди дни и този път уж е поверено изцяло в ръцете на зрителите и уж всичко е прозрачно. Оказва се, обаче, че не е точно така.

Според запознати с вътрешните дела в „Пайнер“, инж. Димитров е дал разпореждане резултатите така да се изманипулират, че статуетките във всички важни категории да отидат в ръцете на Галена в знак на извинение за миналогодишното унижение.

Мълвата за решението на Пайнера е достигнала вече до ушите на Преслава и на другите хитови певици. Преси не може да повярва, че от доскорошна любимка на продуцента си, сега ще бъде изритана в трета глуха заради Галена.

Останалите изпълнителки също са готови за бунт, но знаят, че нищо няма да променят.

За да се презастрахова от инфарктни ситуации и изненади от страна на подчинените си, тази година Митко Димитров май ще мине без пищно раздаване на статуетките.

То по традиция се провежда към средата на февруари и би трябвало вече да има насрочена дата и да бъде промотирано. Но, засега, ни вест, ни кости, пише България днес“.