Заради Николета журналисти останаха без работа в Би Ти Ви | Gossips.BG

Заради Николета журналисти останаха без работа в Би Ти Ви

Мачовете от шампионската лига бяха години наред предизвикателство за родния футболен фен споразклатени нерви. По-лабилните се поддаваха на суицидни мисли, след като първо ставаха жертва на безумните коментари на Алекси Сокачев и Васил Делов, а след това босът им Краси Минева ги довършваше с тъпи въпроси и неуместни шегички. Е вече и тримата не са част от екипа на Би Ти Ви, която от години държи правата за футболния турнир, научи HotArena.

Последен изхвърча Алекси Сокачев, който се е надявал, че ще се пенсионира в телевизията. Но времената се менят и уж пресметливият телевизионер влезе в открит конфликт с колежката си Николета Маданска и това ми коства главата. За никого вече не е тайна, че Николета е гадже на директора Венелин Петков.

След поредния скандал в спортния отдел стана ясно, че един трябва да си вземе багажа и да си тръгне. Едва ли някой се учудва кой беше посоченият. Николета нямала конкретна причина да не понася своя колега, освен, че му завиждала, че е толкова популярен.

„В началото Маданска беше усмихнато и добро момиче. Оказа се, че съвсем не е така. Рядко ще срещнете по-амбициозна персона от Никито. Готова е на всичко, за да успее в живота. Покрай Венелин може да прави каквото си поиска. Сега разкара Алекси, но утре друг ще изгори. Тя се е възприела съвсем сериозно в ролята на Сив Кардинал в телевизията. Явно упражнява голямо влияние върху любимия, че да го подкокоросва кого да назначава и уволнява“, възмущават се работещи в Би Ти Ви.

Никой не смее да застане с името си, а да не изгори. В спортния отдел дори не смеели да гъкнатпред колежката си, че да не им изстинат местата. Самата Николета продължава да гради имиджа си на добро момиче, което не мисли лошото на никого. И то наистина е така, докато някой нещастник не пресече плановете й за бляскава кариера, пише „Всеки ден“.

Източник: hotarena.net