Защо Фики НЕ предложи брак, но подари пръстен на Гюлджан? Много интересни разкрития (Вижте ги)

След сватосванията в жълтите медии на Фики Сторарао и колежката му Преслава той най-накрая даде пръстен, но на друга.

Момичето се казва Гюлджан и е на 20 години. Родена е в Търговище, но преди 5 години се мести да живее със семейството си в Брюксел. Там завършва маркетинг и сега работи в козметична компания.

Владее свободно 4 езика. За успокоение на фенките, Фики не е сгоден, макар чеотношенията му с Гюлджан са много сериозни.

Двамата вече си представят сватбата и мислят къде да я направят, но едно е да се мечтае, а да се направи – съвсем друго.

Объркването за състоял се годеж е съвсем разбираемо. На 10-февруари Тони и Фики Сторароимаха концерт в Белгия. Не случайно това е й първата спирка от европейското турне наизпълнителите. Там Фики води и цялото си семейство – майка, леля и сестра. Причината е, че иска да ги запознае с Гюлджан.

След вечеря бил в такава еуфория, че качил клипче, на което се вижда как слага пръстен на Гюлджан и го допълва с думите: „Обещахме си да се обичаме до живот. Обичам те, мое щастие, моя любов!

Логично е хората да си помислят, че годежът е факт. Да, ама не! Това е само романтичен жест, а не предложение за брак. „И това ще стане, но на по-късен етап“ , казва Фики. Той е отхвърля минаването под венчило, но мисли за сватба през другата година, пише ХотАрена.

Двамата се запознали преди три години, на концерт в Брюксел.„Щом я видях си казах, това е моята жена“. За тези години нещата между тях се задълбочавали и до днес не спират да се обичат, пише „24 часа“Фики отрича слуховете, че очакват бебе. Двамата са все още много далеч от подобна мисъл.