Защо Кали изпадна в тежка депресия?

Голяма депресия налегна Кали! Толкова голяма, че чак я докара до сълзи. За да не е сама в мъката си, певицата постна своя разплакана снимка на страницата си във фейсбук.

Публикацията предизвика широко обсъждане в социалната мрежа, десетки се зачудиха каква ли е причината за влагата в погледа на изпълнителката.  Отношение по темата взе и Азис, който по спешност се зае да оправя минорното  отношение на колежката си.

„Това съм аз! Без грим, без фотошоп, без престорена усмивка или нацупени устни. Не, не съм нито в Бали, нито на Малдивите – в къщи на дивана съм”, написа под фотоса със сълзите си Кали.

На кадъра тя изглеждаше  отчайващо – състарена като леличка. То всъщност и годините й вече не са никак малко, пише „Уикенд“.

Видял фотоса, Азис реши да развесели колежката си. Той засне клип, на който танцува кючек по гащи, и го постна на страницата й.

„Кали, усмихни се! Буца ми застана в гърлото, след като видях разплаканата ти снимка. Не знаех как да реагирам. Да ти звънна, щях да те разстроя още повече и за това реших следното: пускам това видео заради теб. Да те накарам да се усмихнеш и да изразя подкрепата си към написан ото  от теб! Ето ме и мен без фотошоп – ненавиждам го  от доста време! Имам си и паласки и коремче. Не съм на Малдивите, а в шибано перално помещение. Не бях и помислял да пусна подобен клип, на който може да се видят всичките ми недъзи. Но искам да те подкрепя и да те накарам да се засмееш! Предизвиквам всички да направят подобни клипчета без ефекти и пози! Предизвикателството „Разсмей Кали” започва сега”,обяви в текст под екранизацията си Василка.

За няколко часа видеопосланието на Азис събра над 2000 харесвания. Кали пък беше първата, която написа коментар към него. Тя благодари, че колегата й е върнал усмивката, че й е припомнил всичко онова, заради което си е позволила да направи изказването си и да качи снимка на обляното си в сълзи лице. „Обичам те, люта чушко моя!”, обърна се към Василка депресираната певица.

Малко по-късно 42-годишната пайнерка уточни, че не се е разревала заради лична драма. Общо взето всичко си й било наред, страдала обаче заради ситуацията в обществото. Не виждала искреност, а фалш в повечето хора, пише ХотАрена.

„Да, приличам на леличка – сигурно защото възрастта ми е такава, но това не ме кара да се крия зад тонове грим в ежедневието си, за да ви заблудя „колко съм красива”. Има толкова хубави млади момичета, на чийто външен вид можете да се възхищавате. Мен ме оценявайте като певица, имате абсолютното право да ме харесвате или да не ме харесвате! Но да ме окачествявате като долен човек само заради футболната ми принадлежност или заради стила музика, който изпълнявам – ето една причина да заплаче човек! Но не, не плаках и заради това. Фалшът ме убива, хора, фалшът и лошотията”, изповяда се Кали.