Защо някои жени са по-щастливи, когато са сами?

Няма нищо по-хубаво от това да не се страхуваш да останеш сам, защото само хората, които умеят да се чувстват щастливи сами, са способни да бъдат истински щастливи, и във връзка. Да, има такива жени, които са по-добре сами, отколкото с мъж. Както гласи старата приказка: „По-добре сама, отколкото зле придружена“.

В това няма нищо страшно или срамно и ще ви го докажа:

Някои жени просто не могат да издържат на напрежението във връзката

Да, има дами, за които е изтощително да се справят с непрекъснатите спадове и възходи във връзката, а когато тя не носи удовлетворение няма смисъл да бъде продължена. Безсмисленото упорство и борба само удължават агонията. Заслужава ли си?

Някои жени намират красота в неизвестното

Едните търсят стабилност, да знаят точно къде се намират и да имат винаги план за бъдещето. За други това е кошмар. Дългите връзки започват да приличат на затвор, от който няма измъкване. Свободолюбивите жени са привлечени от мистерията на неизвестното. Днес са обвързани, утре не и такъв начин на живот им харесва. Те не искат спокойствие, те търсят приключение.

Някои жени просто обичат повече себе си

Не, в това няма нищо егоистично. Тези жени просто си знаят цената и са разбрали (понякога по трудния начин), че трябва винаги първо да обичаш себе си. Един ден може би ще намерят смисъл в това да се раздават за някой друг, за момента се чувстват чудесно и така, защото са сами, но никога самотни.

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

Някои жени не искат да правят компромиси, защото знаят, че заслужават най-доброто

Да, сами са, защото не искат да се задоволят с нещо, което няма да ги направи достатъчно щастливи. Не искат да си губят времето и нечие друго, знаейки, че краят ще настъпи рано или късно. Когато обаче се появи всичко онова, за което мечтаят определено ще бъдат готови да се пуснат по течението.

Бъдете себе си не се страхувайте да сте една от тези жени!