Защо Слави не заведе Преслава при родителите си на Коледа и Нова година?

Слави Трифонов отново остана без любов за Коледа и Нова Година. Водещият на вечерното шоу на Би Tи Ви реши да си спести неудобния момент с представяне на новата жена до себе си на семейството си точно в суматохата по празниците.

Дългия избра да се прибере в родния Плевен сам, без компанията на спряганата за своя половинка от два месеца певица Преслава и така подсили слуха, че отношенията им са към края си.

За аферата между Преслава и Слави разкри „Уикенд”, който хвана влюбените на няколко пъти въпреки тяхната предпазливост. През месеците, в които излизат заедно, певицата и шоумена направиха всичко възможно, за да скрият чувствата си един към друг и дори дълго не се появяваха заедно на обществени места.

Единственото им недоглеждане – да се снимат в заведение на празника Хелоуин обаче, разкри връзката им, която датира от края на есента. Тогава двамата се засекли на няколко партита и чувствата им пламнали, въпреки че всеки си имал половинка в този момент. Страстта не познавала граници и в началото именно тя ги увлякла.

В действителност Преслава много искала да се срещне с майката и сестрата на Дългия, за да се убеди, че той не гледа на отношенията им като нещо лековато. За нея подобно познанство щяло да е тест за отношенията им. Все пак не е тайна, че именно двете жени в живота на Дългия имат решаващо значение за избора му на партньори.

Самият Слави обаче няма никакво намерение да се съобразява с желанията на певицата. Шоуменът имал планове да прави политическа кариера и в момента най-малко се вълнувал от любовния си живот. Въртял една и съща плоча, че в момента е прекалено ангажиран за нещо сериозно и че не иска да спира нейната кариера, като я прави удобна женичка, която да го следва навсякъде.

В действителност Дългия не искал да се дава много глас на отношенията му с Преси заради нейни доста бурни авантюри в миналото. Никак не го привличала идеята, че ще му се подиграват, че я е прибрал след токова много любовни провали.