Защо Васко Кеца и Азис МРАЗЯТ Слави? Интересни РАЗКРИТИЯ

Докато голяма част от родните политици и изпълнители мечтаят да гостуват в „Шоуто на Слави”, Васил Найденов се е зарекъл никога да не стъпи в предаването. Азис е гостуват три пъти в шоуто, но е категоричен, че няма да има четвърти.

И докато цяла България знае каква е причината за техния отказ, Слави се прави на ударен. Според него,  политиците и звездите от шоубизнеса трябвало да бъдат по-широко скроени и да гледат с чувство за хумор на подигравките с техния образ в актьорските вечери.

Сценаристите на шоуто положили неимоверни усилия, за да примамят Васил Найденов да седне на диванчето. Всеки път Кеца обаче демонстрирал пренебрежение към Дългия. След последния опит Трифонов решил, че повече няма да се унижава и забранил на екипа си да го кани.

„Нямам никаква представа защо ни се сърди тоя човек. Обиден е, но не знам от какво. Виждал съм го лично няколко пъти и винаги съм се отнасял с уважение към него. В това предаване са гостували звезди от световна величина. Само той не иска”, ядосвал се Трифонов.

Паметливи зрители още не са забравили как певецът неведнъж бе обект на подигравки в скечовете на Виктор Калев в предаването. Естрадна звезда № 1 у нас не харесвал ироничните имитации с неговия образ, макар че имал чувство за хумор.

Чашата преляла, когато сценаристите се подигравали с най-голямата драма на певеца, която той преживя покрай фалита на КТБ. Както е известно, изпълнителят загуби депозита си от над 1 млн. и 300 хил. лева и шегите на негов гръб му дошли в повече.

Азис и Слави враждуват съвсем открито от години. Двамата шоумени са в явна война от времето, когато Азис имаше своето вечерно шоу, а размяната на любезности в предаванията им бе свирепа. По този повод костинбродският славей неведнъж кротко е споделял проблемите си с Дългия, като през цялото време спазваше добрият тон.

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

„Откакто започнах да водя собствено шоу, се сприятелих с адски много хора. За жалост си спечелих един много дълъг враг в лицето на Слави Трифонов. Той не може да преглътне моя успех. Не знам какво му става на този човек и каква е тази злоба срещу мен.

Той всъщност никога не ме е обичал. Аз съм му бил 3 пъти на гости в шоуто и се държеше неуважително. Хем му правех зверски рейтинг, хем се заяждаше с мен, а след ефир демонстративно ми обръщаше гръб”, споделя Азис.