Защо всички да използваме руж?

Благодарение на него придава цвят на излъчването си, освежава визията ни и подчертава елегантно красивите черти на лицето. Да, ружът заема основна част в дамската vanity чантичка, въпреки че през последните няколко сезона бронзиращата пудра се наложи сред задължителните beauty продукти на съвременната жена. Но какво и да говорим, той не би могъл да замести очарователния руж, без който не бихме могли да излезем навън.

#Kрасива класика

Той е като аленото червило. Както се казва в модната сфера: “Той е must!” – Задължителен!

#Блясък и очарование за всеки ден

Ружът е най-добрият козметичен съюзник на всяка една жена. Независимо дали се гримираме редовно или не… той е ключът към ведро изражение, блясък и красота. Когато се чувствате изморени и искате да прикриете следите от натрупалия се стрес върху лицето, просто със замах слагат малко руж и готово. Все едно нищо не е било.

#Ружът не е това, което беше

До преди няколко години, ружът бе сред криворазбраните техники в грима. Особен за нанасяне, труден за избиране… “Ох! Какво още?” – си казвахме преди. Днес обаче нещата стоят по друг начин. Ружът върви ръка за ръка с модата и редица козметични аксесоари, които улесняват разкрасителните ежедневни упражнения.

#Магическа пудра

И не на последно място, с руж можем да постигнем много повече от красиво очертание на своето лице. Течният руж може да бъде използван като червило или сенки за очи. Когато комбинирате руж в коралово-оранжеви тонове с хидратантен крем получавате прекрасен лосион за тяло.