Защо всички скочиха срещу Анелия? (Интрига или истина е тази скандална информация)

Дни преди националния празник Анелия взриви обществото с песен на турски език. Хитовото парче „Дай ми още“ вече звучи по радиата и музикалните телевизии в южната ни съседка.

Видеоклипът към песента е заснет в Истанбул. Снимките са направени в двореца „Чираан“, който е собственост на световноизвестна хотелска верига. От няколко дни в коридорите на луксозния хотел се излъчва видеото, на което се радват отседналите там едни от най-заможните и влиятелни хора в света – шейхове и олигарси.

Нестандартното решение на Анелия да пее на турски език буквално взриви мрежата. Изпълнителката е анатемосана от стотици свои фенове, които остро й скочиха.

„Как не те е срам? Другите ти колежки пеят на английски, немски, ти реши на туркиня да се правиш!“ – гласят злобни коментари на разочарованите фенове, докато почитатели от турски произход обявяват певицата за свой идол.

Никой от попфолк гидлията обаче не упреква Анелия за това, че пее на турски. „В крайна сметка това е само песен и няма проблем на какъв език ще бъде изпълнена“, пишат други фенове.

Анелия признава, че колегата й Тони Стораро й е помогнал да запише песента. Човека глас е научил изпълнителката как да изговаря правилно думите на турски, за да не става за смях в южната ни съседка, пише ХотАрена.