Защо всички в чалга гилдията мразят Преслава (Шокиращи разкрития и подробности)

В последните години фолкзвезда номер 1 в България започна да губи от приближените си.

Анелия и Камелия спряха да комуникират с Преслава още преди няколко години. Анелия спазваше добрия тон и дори направи успешен дует с добричлийката, докато Камелия я заклейми несправедливо като лансираната любимка на боса на фирмата.

Камс дори обвини Преслава, че има проблеми с гласа и вече не пее като едно време. Анелия се отдалечи от бившата си приятелка по сходни причини. Награди и по- скоро липсата на обективното им раздаване, тласна изпълнителката на хита „Проба- грешка“ към противниковия лагер и завинаги затвори вратите към Преслава, разказват клюкари.

Галена до последно беше най- близкият човек на Преси. Подкрепяше я и не спираше да разказва за времето, когато двете са живеели заедно в началото на кариерите си и колко много се обичали.

В началото на миналата година обаче, след като добричлийката за пореден път грабна приза „Певица на годината“ и дори не се смути от освиркванията на хората, накара Търновската принцеса да се откаже завинаги от приятелството им. От тогава двете се подминават като пътни знаци на общи събития на фирмата.

Враждата и с Емилия и Алисия произхожда от общ мъж, шушукат запознати. Преслава имала кратка авантюра с Коко Динев, а пък Алисия и открадна гаджето. Двете чалга диви изпитват непоносимост към колежката си.

Мъж е и причината за кавгата и с Райна. Първият дует на Преслава с Коцето, песента „Не ми пречи“, е трябвало да бъде изпята от него и Райна, но Преси се вмъкнала и направила песента. Тогава Райна показа защо я наричат люта македонка. В последните месеци и Коцето се отдалечи от бившата си другарка по незнайни причини.

Голямата любов на изпълнителката с Азис беше разбита на пух и прах след излизането и от къщата на Големия брат. Звездата изведнъж спря да звъни на Краля на фолкмузиката и той бързо  изтри от листата с приятели. Джена пък се мазни пред нея, а зад гърба и бълва змии и гущери. Тя също смята, че Преслава е награждавана незаслужено през последните години.

Единствена Емануела редеше хвалебствия за Преси до скоро, но в последно време и тя спря.  От фолкгилдията издават, че Преслава е недолюбвана поради факта, че е готова на всичко само и само да вземе награда.

Митко Пайнера пък гледа да удовлетвори всяко нейно желание, тъй като е най- оборотната му звезда и снася най- много кинти за фирмата. Всичко това, обаче я остави сама на върха, където много духа и мястото и вече се люлее, пише ХотАрена.