Застаряващ бизнесмен с напористи опити да вкара Гери-Никол в леглото

Застаряващият коцкар – бизнесменът Иво Кръстев, правил напористи опити да вкара в леглото си Гери Никол, която спокойно може да му бъде дъщеря. Това разкриха пред „Галерия“ източници, близки до варненската хип-хоп звезда.

Кръстев редовно ходел на нейни участия и и изпращал букети от скъпи рози и шампанско.

Лолитката обаче нямала никакво намерение да отвръща на флирта му.

Доскоро бившият собственик на емблематичната дискотека „Син Сити“ свързван с люлинската бръмчалка Даниела, известна с фриволния си нрав. Според запознати тя предпочитала заможни мъже, с които излизала срещу заплащане, без значение разликата в годините.

Иво Кръстев редовно водеше приятелката си на шопинг турове, с които Даниела не пропускаше да се похвали. Двамата обаче се разделили, вероятно по желание на бизнесмена, който се надявал да прилапа Гери-Никол.

Както „Галерия“ неотдавна писа, тийн идолката си има сериозен приятел на име Даниел. Данката, както го наричат приятели, е от заможно семейство и не пести средства да глези Гери.

Родителите на певицата отдавна са го одобрили и са щастливи, че дъщеря им излиза с момче на нейната възраст. Преди това имаше упорити слухове, че изпълнителката излиза с футболния вратар Ники Михайлов, който е 10 години по-възрастен от нея.