Зетят на Стоичков топ милионер | Gossips.BG

Зетят на Стоичков топ милионер

„Пари при пари отиват” гласи една поговорка, а това важи с пълна сила за зетя на Христо Стоичков. Оказа се, че милионерът Айкут е изключително преуспял, а Камата въобще не е сбъркал, като го е избрал за съпруг на Мика.

Младежът, който е родом от Шумен, но с турски корени, живее като крал на превозите в Маями. Има транспортна компания, която предлага услуги на световни звезди, бизнесмени, за ергенски партита, сватби, купони, фирмени мероприятия и всякакви други.

В автопарка на компанията се намират един куп луксозни коли–БМВ последен модел с всички екстри, няколко последни модела Мерцедес и разбира се Кадилак Ескалейд, който американците толкова обичат.

Тук влиза и BMV i8 спортен модел, което е звездата на автопарка. Базовата цена на този автомобил е над 250 000 лева, а компанията го предлага с всички екстри.

Заедно с това Айкут предлага и луксозна лимузина „Ауди”, а също и „Ламборгини Галярдо”–мокрия сън на повечето мъже. Всяка една от колите е на стойност няколко милиона долара.

Младежът не крие, че в Шумен само би могъл да сънува за такъв бизнес и успех, но в Маями всичко е възможно. Освен това, компанията му предлага трансфер и до летището, превози по светски събития, а и „дринк енд драйв” превози.

Всички служители са минали през специално обучение, как да се държат с клиентите, като доброто обслужване тук е издигнато в култ. Освен това, зетят на Стоичков държи всичките му работници да знаят английски, испански и турски, а в последно време и руски.

Неслучайно Камата решил да влезе в ролята на Купидон и да събере Айк и Мика. Двойката е заедно от 2014 година, като очакват първото си дете съвсем скоро.

А сватбата планират да вдигнат след това.