Жана Бергендорф се завърна: Идвам от ада! Какво още призна певицата?

Жана Бергендорф се покри веднага след като излезе от реалити шоуто „VIP Brother”. Стоя в сянка до излизането на новия й проект „Докрай“, който отразявал състоянието й.

Жана изтъква в последното си интервю, че не се е крила, а просто е нямала какво да покаже като продукция и затова е стояла настрани. Не съжалява за участието си в Големия брат и нещото, което я е провокирало да участва, е личната й борба с нейните собствени демони и пороци.

Исках хората да видят какво се случва, когато човек сам си навреди и колко е трудно да се изправи отново, особено в такава ситуация – затворена среда с непознати хора. За мен беше важно да науча нови неща, да се видя отстрани и да работя върху недостатъците си“, разказва певицата пред в. „Шоу

Жана сподели, че не поддържа връзка с Деси Цонева след формата и опроверга, че е казвала, че е сирак в предаването. Искала е да каже, че не е познавала биологичния си баща и известно време е живяла в пансиони.

Певицата е започнала да брани личния си живот и не споделя дали има половинка. В момента се е оттърсила от наркотиците, а с бащата на детето й поддържат добри отношения. Бергендорф заключи, че се е върнала от ада и е готова отново да диша чрез музиката, пише ХотАрена.