Жана Бергендорф си падала по жени, ходела с доста популярна БГ дама! Ето защо е залитната по забранените субстанции

Скандалната певица Жана Бергендорф мина през ада на забранените вещества, за да подтисне влечението си към жени.

Жана е лесбийка, но се опитва да отрече това дори пред себе си. Това е и основната причина да се дрогира и да е все нещастна в личния си живот”, разкрива пред „Уикенд” човек от нейното обкръжение, като добавя, че е имала гадже-жена, която е доста популярна.

В много тесен кръг тя обяснявала, че няма нищо против мъжете, но далеч по приятно й да се занимава с жени. В дамите намирала разбирателство и хармония, каквато така и не постигнала с мъжете.

Първото й голямо разочарование дошло след провала на брака й с датчанина Стефан, от когото има син. След това претърпяла крах с още няколко мимолетни връзки, които така и не могли да оставят трайна диря в сърцето й. Жана се привързала единствено към сегашния си приятел Лео, с когото ту се събират, ту разделят.

Твърди, че Лео е единственият мъж, когото може да понася и който не я дразни с присъствието си. Единствено на него се навивала да прави сандвичи и на сина си Леон. Хлапето обаче го отглеждали роднини, за да може тя пълноценно да изживява любовта си.

Те издават, че музикалната фурия привикнала към траквилантите и разкрепостения интимен начин на живот, докато била в Дания. Там красавицата пробвала от всичко.

Понякога изпадала в моменти на безвремие и точно тогава отскачала и на двата бряга. Пред приятелки споделяла, че не вижда нищо лошо в женските ласки и, че те й  допадали почти толкова, колкото и мъжките, но въпреки това решила да сключи брак със Стефан, пише ХотАрена.