Жана, Вальо Михов и Лили Вучкова във VIP Brother

VIP Brother 2016 посрещна 17 нови участници, почти изцяло подбрани от сферата на шоубизнеса.

Сред първите, които влязоха в къщата, бяха водещата на „Искрено и лично“ Миглена Ангелова, изгряващата диджейка и модел Глория Петкова, водещият на „Бързо, лесно, вкусно“ Ути Бъчваров, и победителката от X Factor – противоречивата Жана Бергендорф.
Певицата каза, че влиза във VIP Brother, за да покаже истинската Жана: „Онази лудата,бунтарката, лошата, диването…“ Тя бе избрана от зрителите за Тайния бос на къщата, който ще определи първите номинирани за изгонване.
Бергендорф обаче не знае, че бе разконспирирана още в началото пред останалите съквартиранти.

Сензацията за старта на шоуто е участието на Валентин Михов – бивш президент на БФС и ПФЛ.

VIP Brother тази година е поканил истински тв звезди. В предаването влязоха любимите водещи на детски предавания Кака Лили (Вучкова) и Кака Лара.

Компания им правят режисьорът Жоро Торнев, настоящият продуцент и бивш водещ в телевизия ММ Роро Кавалджиев. В къщата е и дъщерята на починалия преди 2 седмици журналист Димитър Цонев и внучка на актьора Коста Цонев и телевизионната говорителка Анахид Тачева Деси Цонева.
5e_rja7sx
Изненадващо в шоуто влезе съпругата на Иван Христов Ирина Тенчева („Град на ангели“), както и бившата приятелка на Андрей Арнаудов – Надя Иванова от „Елит“. Двамата продуценти стартираха по същото време конкурентното риалити „Фермата“ по bTV.

Сред съквартирантите тази година е и актьорът Явор Бахаров („Тилт“), който издаде, че брат му Захари Бахаров след седмица ще влезе като гост в къщата.

Дебют в шоуто направи и фолк певицата Рени, която наскоро напусна съпруга си и се върна в България от Израел.

Сред съквартирантите са още двукратният световен и олимпийски шампион по бадминтон за хора с нисък ръст Георги Софкин –  председател на Националната организация „Малки европейци” и на Националната спортна асоциация „Нисък ръст”, милионерът от бизнеса с уелнес и спортни стоки Борислав Комсийски, певецът и модел Александър Николов.