Жена продава своята девственост за iPhone X

След като Apple разкри новите модели на iPhone, клиентите започнаха да мислят нови варианти за закупуването на телефона. Някои се ориентираха в продажбите на стария телефон, други смятат да изтеглят кредит, а трети стигат до нестандартни решения.

Някои споделят, че животът с един бъбрек не е толкова страшен и труден, определен кръг дами пък винаги са имали специална стратегия за новите продукти на Apple. След сериозно издирване на най-оригиналния вариант за покупка, стигнахме до Петранка от Пръдлевци!

След като милата успяла да влезе в университет и след една година да прекъсне своето образование, гонейки бригадите в чужбина, най-накрая успяла да закупи и първия си iPhone. В България успяла да го предаде скъпо, за да може след това да изтегли кредит и докато бере ягоди в Англия, успяла да го изплати.

Предприемаческата душа била подготвена и за следващия модел, осребрявайки последните спестявания от 3 декара нива и продаден стар модел от 6-та серия, но за жалост очакваната цена е непосилна. Ето защо Петранка е намерила друг нестандартен метод: „Смятам да продам девствеността си, както правят много жени. Четох по списание, че може да се търгува за милиони, а това веднага ще промени моя социален статус. Няма да се притеснявам за нищо повече, пък и баба ми каза, че е време да си намеря богат и заможен мъж.

Пуснала съм обява и сега чакам. Пък и не мога да се върна в село със стария телефон, хората ще питат! И кмета няма iPhone X, кара с един стар 5S.“  Не препоръчваме този начин за покупка на каквото и да е, ала знаем, че е популярен  и работи, следователно не можем да се борим с морала и да даваме съвети. Но има много по-важни неща от нов телефон, честно Ви казваме!

Източник: men.hotnews.bg