Жената Близнаци в леглото – Разкрепостена палавница

Някои казват, че жената Близнаци може да замени цял харем. В състояние е да привлече мъжкото внимание, ако не по един начин, то по друг. Въпреки че обичат секса, разнообразието в него, бурните любовни сцени, жените от зодията не поставят тези неща на първо място.

Жените, които са родени под знака Близнаци, обожават флирта. Те, както всички останали, търсят истинската любов. Но за разлика от другите, по правило те не са готови да платят за нея със собствената си свобода.

Основното, което се изисква от партньора, е да не прибързва. В противен случай рискува да намери ледена кралица до него в леглото.

Тази дама винаги извлича голямо удоволствие от секса и винаги търси такова. Гонена от своето неуморимо въображение и безкрайно любопитство, тя упражнява секса по-често от мъжете, родени под другите знаци и опитва различни видове крайни експерименти. Често е бисексуална и в любовните връзки със собствения си пол предпочита промяната, играейки ту женската, ту мъжката роля.

Тя иска пълно изживяване, общо стимулиране на всички сетива – зрение, слух и допир. Любовниците на жената Близнаци трябва да вълнуват съзнанието ѝ и най-вече нейното въображение. Това обаче съвсем не означа, че трябва да си въобразяват, че ще са на лидерска позиция между завивките, точно обратното.