Жената Лъв в леглото – Емоционална вихрушка

Жената, родена под знака на Лъва, е толкова убедена, че прави щастлив партньора си, че дори не ѝ минава през акъла за компромисни решения.

И тъй като целта ѝ е да бъде желана, тя ще се държи така, че да съблазнява. Може да бъде и значително агресивна между завивките. Ако любовникът ѝ я разочарова, ще се натъкне на мълчаливо презрение, което надали може да бъде преодоляно или забравено.

Жената Лъв е много поддържана, страстна, съблазнителна и мързелива! Независимо какво иска, жената Лъв абсолютно винаги го постига. В спалнята си същинска лъвица и със сигурност в „черното ти тефтерче“ има хора с белези, които могат да го докажат. Нуждата ти да се показваш оправдава предпочитанието ти да си отгоре, за да може партньорът ти да се наслаждава на красотата и извивките на тялото ти. Най-добрите ти секс партньори са Везни, Скорпион, Стрелец и Овен. Гардеробът ти е пълен с палави и супер изрязани гащички и сутиени…

Тя обича хората, обаче е егоистична. Налага се и има достойнство, суетна е, но е любезна. Едно същество на противоречията, което вижда проблемите на другите само доколкото се отнасят към нея. Често е влюбена, рядко може да обича. Липсва и способноста да отдава чувствата си, не може да се жертва за друг човек. Ако една любовна връзка стане твърде удобна, тя може да стане мързелива и да приеме отношенията си в спалнята като вече сигурни.

Като резултат огънят, който е запалила в любовника си, често изгаря и без достатъчно гориво за неговото обожание, нейните сексуални желания бавно спират. За да се подържа в добра форма има нужда от промени. Основата и е ленива и спомените се оказват трудни. Резултатът често е досаден приятел, с когото тя просто преживява. Може да бъде вярна на този, който я обича, но ако тяхната привързаност замре това за нея е повод за изневяра.

Често може да бъде намерена в центъра на тройка с двама мъже. Като ги настройва един срещу друг тя ги командва като кралица. Щастлива е само когато е в центъра на вниманието. Ако хората не могат да се пригодят към нейните изисквания, тя никога не обвинява себе си за това. Другите жени ѝ завиждат, защото в една стая, пълна с привлекателни мъже, тя ще бъде в центъра на вниманието.

Нейната цел е да бъде просто обожавана. Отношенията ѝ най-добре се категоризират като изчакващо, мързеливо. Изглежда тя инстинктивно знае колко силно реагират мъжете за нея. Едно мръдване на пръстчето и те бързат да се подчинят на нейните команди. Когато един любовник я разочарова, тя не му го казва и не му го обяснява. Мълчаливото противопоставяне е много по-сериозно оръжие. Не са необходими думи, за да се обясни неодобрението на владетеля.

Много мъже са били потиснати от неодобрението на Лъвиците и много малко са имали куража да се върнат отново при тях. Те събират своя данък, хранят собственото си аз и след това болезнено изритват. Жената Лъв рядко е тъжна, даже когато е влюбена. Нейното основно разположение на духа е оптимистично, весело. Себеанализът не ѝ е присъщ, тя не се тормози от свойте желания, защото не е нужно – каквото иска Лъвът, той го получава. Ако един мъж стане важен за нея, може да очаквате царствено отношение както се полага.