Жената Овен в леглото – дива амазонка

Често ще ви е трудно да я разберете, тъй като тя е изключително импулсивна личност. Жената от зодия Овен няма да прояви търпение към вас, ако не успеете да устоите на нейната спонтанност.

Тя е очарователна, но и темпераментна, поради което ще ви се налага да се справяте с нейните променливи настроения. Бързо съди, но е честна, така че ако сте обидчиви, стойте настрана от нея.

Жените, родени под този знак на зодиака са истински амазонки, които са свикнали да вземат всичко от живота. В пълна степен това важи и в любовта и секса. Под чаршафите те са ненаситни, командват и партньорите им са наясно за техните еротични предпочитания. Още преди да се стигне до кулминацията те са разкрили какво им харесва, кога, къде и как.

Жените Овен не правят секс заради самия секс. За да се насладят напълно на интимността трябва да имат взаимни чувства с партньора – това е гаранция за скритата жажда за нежност и необходимостта да се чувстват сигурни.

Жената Овен е една от малкото, които успешно разделят любовта от секса. Понякога дори за нея е по-лесно да изрази себе си сексуално, отколкото интимно, ето защо не се учудвайте, че действа по-бавно, когато е влюбена.

Жената с този огнен знак се нуждае от мъж до себе си, който да е като огледало на нейната собствена страстОтвореният ум и експериментите са нещо, което жената Овен очаква от половинката си. Тя смята, че няма табута и забранени неща, когато двама души се обичат и желаят едно и също.