Женски празник! Слушайте половинките и ги почитайте

15-ят слънчев ден е своеобразен женски празник. Той е посветен на Божията майка, Хранителката на Небесния поток и се счита за ден на почитане на жената.

Това е време за откровения и пробуждане на способностите, пише астрологът Ивелина Пенчева в новия си хороскоп. Към всяка жена трябва да се отнасяте с особено внимание, добавя тя.

„Жената се счита днес за господарка на положението. Мъжете трябва да се вслушват в мнението на нежната половина на човечеството и да изпълняват безпрекословно. Да се доверяват на женската интуиция. Спорове с жена в този ден е знак за причиняване на зло към Небето“, предупреждава астрологът.

„Освобождавайте се от всичко ненужно. Препоръчва се влажно почистване на дома, изкъпване, подстригване. Добре е да напръскате стаите със светена вода. Хубав ден за сключване на съюзи. Добре е да се приготвят лекарства и настойки.

Работата в този ден трябва да носи радост и удоволствие, иначе се откажете от нея. Не трябва да се напрягате, да не се вдига тежко и да се избягва тежката работа. Да не се пали огън в гората. Никакви финансови операции в този ден да не се извършват. Не трябва да се пренебрегват никакви знаци.“, съветва Ивелина Пенчева.

„Препоръчва се диета с мед, сокове, плодове. Да се консумират повече цитрусови плодове“, добавя тя.

„В облеклото се препоръчва оранжево и сребристо. Откажете се от ярко-зелен цвят. Сънищата пък са пророчески. Сън, свързан с водата, е гаранция за успех, пари, награда. Да видите небето и да летите насън пък означава укрепване на здравето.

Прием на храна – добро известие, помощ. Да видите дреха и как я обличате – знак за пътуване, промени. Не е хубаво да виждате животни и птици насън. Да гледате куче – знак за предателство от близки хора, котка – подлост и кражба“, обяснява астрологът.