Златка Димитрова с пълно щастие: Чака есенно бебе и Миро се развежда! | Gossips.BG image 2

Златка Димитрова с пълно щастие: Чака есенно бебе и Миро се развежда!

587d1f1ad703Дойде времето на Златка Димитрова – организира събития, чака първа рожба и се приготвя за ваканция

Златка Димитрова има изключителни поводи за щастие: Бременността й върви добре, Миро най-после ще може да се ожени за нея!

Плеймейтката дочака време на пълно спокойствие. Бъдещата майка се похвали пред „България днес”, че бебенцето й започнало да се движи активно. Рожбата й била напълно в унисон с нея – ритало след хранене, но щом мама заспяла – заспивало и то. Моделката била безкрайно щастлива в очакването си и не се оплаква от нищо – гледала го на ехографа как расте и само се молела всичко да мине безпроблемно.

Златка Димитрова преодоляла страховете си, за да сбъдне мечтата си за собствено бебе. Доверила се на същата лекарка, която наблюдавала първата й бременност и вече знаела, че ще ражда в частна болница.

Моделката няма търпение да прегърне бебето си. Остават й малко месеци – терминът й бил за есента. Не издава какъв е полът му, но е щастлива от факта, че то ще е Везни като майка й.

Златка Димитрова планира да се оттегли от светските ангажименти, но преди това я чакат две важни събития – кампанията в помощ на Детска хирургия в „Пирогов”и…разводът на Миро.

Никой не притискал бизнесмена да постъпи така. Сам се решил след три и половина съвместно съжителство с нея. В интерес на истината подал документи още през миналата есен. Процедурата обаче се оказала много тромава.

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

Колкото и да се отлага, разводът все пак ще бъде финализиран скоро. Миро и любимата му щели да избягат от столицата, за да изкарат лятото на морето.

Годините на чакане и стореното добро най-после се отплащат на моделката. Както обеща на Патрашкова, тя заряза провокативните снимки и посвети живота си на по-смислени неща. Златка Димитрова е на път да сбъдне всичките си мечти и нищо чудно още следващата година да я видим в красива булчинска рокля.