Златка Димитрова: Ще кръстя бебето си на баща му | Gossips.BG image 2

Златка Димитрова: Ще кръстя бебето си на баща му

5e_71w7k9Бременната в седмия месец Златка Димитрова разкри подробности за името на бебето.

„Макар че вече съм в седмия месец, се чувствам много добре. Имам съвсем леки неразположения, които приемам като нещо, през което трябва да мина. Не се оплаквам, по-скоро проблем ми е единствено спането, защото много обичам да лежа по гръб, а сега не ми е комфортно“ – разкрива Златка.

Щастливото събитие се очаква през октомври. Златка ще роди със секцио, а бебето ще бъде зодия Везни.

„Когато научихме пола, казах на Миро как искам да се казва нашият син. Относно спекулациите, че ще носи името на свекърва ми, това няма как да стане. А и аз нямам такава, имам само любящ мъж, майка и сестра. Детето ще бъде кръстено на баща си”,
заявява Димитрова.

Красавицата говори откровено и за загубата на първото си дете:

„Затворих се вкъщи, защото хората които ме срещаха по улиците ме гледаха със съжаление и аз още повече се разстройвах. Затова не исках никого около себе си. Около месец не излизах от нас, бях плътно вкъщи. С Мирослав заедно превъзмогнахме тази трагедия. Дадох си сметка, че случилото се или ще ни раздели, или повече ще ни сплоти. Имах притеснения, че може да ме остави и му го споделих, но това не се случи.”

Златка обаче не е простила лошите думи, казани от майката на нейния любим при първата й бременност.

„Никога не мога да забравя думите й, защото тя не е човек, още повече майка” , категорична е Димитрова – „Тя едва ли някога ще иска да види нашето дете, а и аз няма да разреша това да се случи. Просто тази жена е пропита със злоба и е сляпа. Тя продължава да бъде против нашата връзка.