Златка Димитрова спря дъха на мъжете! (Снимка 18+)

Златка Димитрова отново прикова вниманието с провокативни снимки, които спират дъха на всеки мъж. Откакто се раздели с бащата на детето си Миро, плеймейтката отново се върна към еротичните фотоси.

Явно новото й гадже – фитнес инструктор, няма нищо против половинката му да се съблича повече от необходимото. Той дори се хвали, че Златка изглежда толкова добре благодарение на него. По този начин си правел реклама и трупал нови клиентки.

Черната Златка сподели доста интерсна снимка, на която щедро показва задните си части. „Няма да получиш дупето на мечтите си, ако само стоиш на него. За да си кралица на токчета, трябва да изтъркаш доста маратонки. Личи ли си аз колко чифта съм сменила? А ти?“, пише Златка.

Напоследък Злати се е отдала на фитнес заниманията си, където се запознала с инструктура Кирил Танев. Първоначално ангажиментите им били работни, но не след дълго прераснали в любовна игра. заради него тя изостави Миро, когото преди това разведе, и се вхърли в обятията на следващия, който също се оказа женен.