Златка и Миро работят за ново бебе: Искаме дъщеричка!

„Искам да си имам и момиченце! Мечта ми е и ще бъда още по-щастлива, ако Миро — младши си има сестричка”, каза Златка Димитрова.

Тя и любимия й Миро вече мислят върху идеята за ново бебе, но засега брюнетката си е дала време, докато поотрасне още малко синът й. Отличената за майка на годината моделка, не крие, че си мечтае да го сюрпризира със сестричка.

Бебето вече е на 5 месеца, но Златка все още не може да се наспива нормално.

„Спя по 5-6 часа. Все не мога да си доспя. Буди се всяка нощ за храна, но скоро ще си регулира режима, като при всички деца.

Вече му никнат и първите зъбки и определено не е от спящите бебета.

Калявам го с разходки из Южния парк най-вече, а като се стопли времето, ще е още по-хубаво.
Уморена съм, но щастлива и удовлетворена”, споделя още моделката, пише „България днес“.

Златка добавя, че малкият Миро не си пада по биберона и отстраняването му няма да е голям проблем. Двамата с мъжа й често ходят заедно по консултации, като той неотлъчно е до нея в такива моменти.

За мода и клипове, моделката все по-рядко се сеща.

Приоритетите с годините стават съвсем други. Снимането в клипове, моделството и публичните изяви като цяло не ми липсват. Всичко е с времето си. И без това с таткото Миро сме домошари и това не ни пречи”,споделя още Златка Димитрова.

Въпреки това майката успешно съвместява грижите за семейството си, контактите с приятели, фитнеса и благотворителната дейност.

„Бебето вече си е малко човече, усеща нещата, усмихва се. Бащата също е добре и се грижи за нас по чудесен начин. Да сме живи и здрави, Божа работа е след време да се увеличим с още едно малко човече”, споделя по този повод Злати.

Източник: ХотАрена