Златка Райкова издържа Благой Георгиев?

Футболистът Благой Георгиев е в тежка финансова криза, твърди сайтът Hotnews.bg. Според него – новината е от сигурни източници. Спортистът плейбой бил затънал в заеми и в момента единствената му материална опора е плеймейтката Златка Райкова. Моделката не само го е приютила в апартамента си, но и му плаща сметките.

Блондинката, която до вчера чакаше някой друг да плаща за нея е обърнала палачинката. Приятелите ѝ смятат, че тя е абсолютно заслепена от смуглия мъж и прави чудеса за него. Липсата на пари била и основната причина той да приеме по-нисък хонорар за влизането си в Къщата на „Биг Брадър Ол Старс“, където другата седмица се очаква да влезе в компанията на Златка. Благо беше кандърдисван за участие и в актуалния сезон на „ВИП Брадър“, но преди старта на шоуто се опита да извие ръцете на продуцентите, искайки им 300 000 лв. След като видя, че няма да бъде неговото, сам ги потърсил с желанието да влезе в „Ол старс“ версията на предаването. Там, обаче бюджетът бил доста по-нисък и това принудило Джизъса да приеме по-малко от половината на първоначално исканата от него баснословна сума.

Благо виси със сериозни заеми и за него е по-добре да вземе тези пари, отколкото да затъне още повече в борчове“, коемнтират хора от обкръжението на Георгиев.  Финансовата нестабилност при футболиста настанала след краха на брака му с Есмер, която е милионерска наследница. След развода им, Благо останал беден като мишка и се лишил напълно от луксозния си начин на живот.

Източник: Hotnews.bg