Златка: Сдобрих се с майката на Миро

Златка Димитрова и приятелят й Мирослав показаха сина си и разказаха повече за отглеждането му

„Mиро е от тези, неактивните бащи, но когато се е налагало, никога не ми е отказвал помощ. Гледам сама да се справям. Той може да смени памперса, но не и да нахрани малкия с мляко. Това правя само аз. Чисто финансово обаче мога да разчитам на него напълно“, разкрива Златка пред „LOVE style“.

А Миро допълва, че за него половинката му е перфектната майка. Той подарил на любимата си за раждането на сина им нова кола – ауди Q7.

Златка вече мечтае за още деца:

„Аз искам и едно момиченце, Миро малко се дърпа, но ще го убедя. Нямаме обаче планове да се женим. Не мисля, че така ще стана повече негова жена. По никакъв начин не ме притеснява това, че сме семейство без брак. По-важни са жестовете, отношението, уважението… как се държим един към друг. А дали ще имаме подпис, е без значение.“

Миро обаче мисли да й подари годежен пръстен и тя да си го носи, но бракът и за него е безсмислен.

Красавицата разкрива, че след раждането на малкия се е сдобрила с майката на любимия си, която симпатизираше на бившата му партньорка.

„Поздрави ме за раждането. Веднага като родих, знам, че е видяла бебето. Не ми е звъняла, а дойде направо вкъщи. Гушна Миро, целува го, радва му се, донесе подаръци… Тази бариера, която имаше между мен и нея, се пречупи. Никога не съм таяла лоши мисли, но нямаше как, когато някой ме обиди, да оставя това без ответна реакция. Не съм искала да я обиждам или засегна, просто така се случи. По-важното е, че вече всичко е наред между нас.“