Златотърсачки фалират Наталия Кобилкина?

Сексоложката Наталия Кобилкина е на път да загуби пачките, които трупа на гърба на наивници, готови да поверят интимния си живот в ръцете и устните й.

Новоизлюпената съпруга на елина Такис Дретакис, която от години печели луди пари с XXL курсове, като например демонстрация как се правят орален секс, напоследък е закъсала финансово, пише HotArena.

 Причината са нароилите се клонинги, които дублират дейността й с по-евтини уроци по виртуозно фелацио, вместо космическите 5000 лева, които иска „оригиналът” Кобилкина. Амбицирани от успешната й секс практика златотърсачки, между които и няколко психоложки, вече сноват като партийни активисти из страната и спретват сходни любовни семинари. Така Наталия позагубила част от клиентките си, а съответно и приходите спихнали.

Украинката, която сама се рекламира като веща в секса, което бившият й съпруг Делчо Добрев опроверга категорично, се изнервила и вече обмисля нови доходоносни начинания. Последната й идея била да заформи опреснителни курсове по секс за възрастни хора със залязващ интимен живот. Чичко-паричковци на 55+ били готови да си платят подобаващо, ако получат работещи съвети как да съживят живота в леглото. Хитрушата дори вече записва новите си пациенти. Наталия била готова на всичко, за да продължи да бъде финансово независима. Блондинката се тревожела, че ако загуби бизнеса си, ще загуби и мъжа си, който се възхищавал не само от физиката и уменията й, но и от добрия й бизнес нюх. „Ако Такис ме види бедна и разорена, със сигурност няма да ме обича толкова”, споделяла разтревожената Кобилкина пред приятелки. Те пък се чудели какво толкова я притеснява, след като заможният й съпруг печели предостатъчно и за двамата. Наталия обаче е шило в торба, тя никога не би си позволила да стане домакиня и да си остане вкъщи. Още повече, че държи тя да води парада, шушукат в обкръжението й.

 Пробивната украинка успя да направи бизнес дори от сватбата си. На пищното тържество в Гърция това лято тя се включи на живо в социалните мрежи и прекъсваше всеки ритуал с коментари и видеообяснения към клиентките си. Вместо да изживее звездния миг, Кобилкина не спря да разказва как е стигнала дотам да оплете в мрежите си богатия южняк и да подтиква пациентките си да последват нейния път в търсене на ходещ вибратор с тлъст портфейл.

 Съпругът бизнесмен пък бе видимо шокиран от хиперактивността на младоженката, но се подчиняваше на всичките й заповеди къде да застане, какво да прави, кога да се снима и кога да се отдалечава от нея. „Тя е съвършена, тя е богиня”, напява и днес влюбеният Такис. Елинът дори прие за нормално меденият месец да трае има няма два три дни, за да не се провалят секс семинарите на жена му в страната, които тя хукна да прави почти веднага след партито.

 „Това момиче няма да пропадне, тя е неуморна и вечно активна. Пък и вече е натрупала достатъчно, за да се кахъри”, отбелязват възхитени поклонници на Кобилкина.

източник: plovdivskinovini.com