Зодиакалните знаци, които правят най-добрия орален секс

Везни – Забавен факт за Везните: Те са приятни хора. Което всъщност означава, че правят невероятен орален секс, защото им е в природата да се харесват на останалите, особено на партньора си. Везните не са от типа, който ще „слезе надолу“, защото е палав и разкрепостен. Те са по-скоро от типа, който ще направи всичко, за да те види на върха на удоволствието. Точно затова, всеки на когото правят френска любов е един щастливец. Най-щастливият сред щастливците!

Везни - Забавен факт за Везните: Те са приятни хора....

Дева – Тъй като Девата е обсебена от детайлите и подробностите, вярваме, че тя е един от зодиакалните знаци, които дават добри резуктати с устните занимания. Може би нямат нужда да се харесат като Везните, но те обръщат внимание на малките неща, не се страхуват да комуникират и няма да бъдат доволни, ако крайният резултат не е разтърсващ и впечатляващ. Като се има предвид това, Девата ще доведе партньора си до един незабравим оргазъм само с орален секс.

Скорпион – Въпреки че Скорпионът до голяма степен е егоист като човек, той всъщност прави доста добър орален секс. Той не може да бъде с отношението на Везните или с вниманието към детайла на Девата, но заради своята интензивност и псохологическа игра определено се класира в челнит позиции на най-добрите любовници с уста. Само не забравяй, че той не го прави заради партньора си, а го прави, за да докаже нещо на себе си.

Телец – когато става въпрос за орален секс, амбицията изиграва много важна роля. Телецът иска да е най-добрият в университета, най-успешният служител в компанията и човекът, когото завинаги ще си спомняш за фантастичната орална любов! Заради това той не само ще даде 100% от себе си, но и ще бъде отворен за напътствия. Няма да е най-доброто, разбира се, защото големите свирки принадлежат на Везните. Съжаляваме, Телец!

Рак – Ракът поставя любовта и грижата над всичко. Той иска да усеща любовта, да изразява любов, да задуши другите с любов и по принцип да плува в любов и любяща подкрепа. Това означава, че техниката на Рака е свързана с много страст, желание и, добре де …любов. Ако Рак ти прави свирка има голям шанс да се влюбиш в него. Не защото свирката е била великолепна, а просто заради любовта! Цялата любов! – Ракът поставя любовта и грижата над всичко. Той иска да усеща любовта, да изразява любов, да задуши другите с любов и по принцип да плува в любов и любяща подкрепа. Това означава, че техниката на Рака е свързана с много страст, желание и, добре де …любов. Ако Рак ти прави свирка има голям шанс да се влюбиш в него. Не защото свирката е била великолепна, а просто заради любовта! Цялата любов!

Очаквайте продължение и описание на останалите зодиакални знаци…