Коя е зодията, която разбива всички мъжки сърца?

Обикновено са добри и мили, но често са мрачни и раздразнителни. Ненавиждат заповеди и чужди нареждания.

Жената Везни се слави като ненадмината съблазнителка и разбивачка на мъжки сърца. Не го правят нарочно и няма как да угодят на цялото внимание, което получават.

Жените под този знак са самата женственост. Те имат невероятен чар, а повечето от тях са божествено красиви. Те полагат големи грижи за личната си спретнатост и чистота, като ненавиждат грубата и мръсна работа. Много държат на честността и правдата.

И така, Везните са приятни за околните и привлекателни със своите трапчинки, винаги търсят красота и справедливост и не капризничат. Вероятно си мислите, че те са галеници на съдбата и орисницата им е дарила най-добрите качества. Наистина е удоволствие да се общува с тях, но само когато блюдата са уравновесени. Защото същата орисница или фея кръстница, както искате я наречете, непрекъснато почуква с вълшебната си пръчица ту едното, ту другото блюдо. Тя самата се колебае и прехвърля своята нерешителност върху горките Везни. И вижте какво ще последва от това.

Най-напред от устата им избликват леещи се думи подобно на водопад. В следния миг кротко и търпеливо вече слушат другите. Когато около тях избухва пререкание, те умиротворяват спорещите. И веднага се обръщат на сто и осемдесет градуса, вземайки страна в спора заради самото удоволствие от него.

Ако имат неблагоприятно разположение на планетите при раждането си, Везните могат да бъдат безкрайно нерешителни. Сутрин ще се колебаят коя обувка да обуят по-на-пред или пък от коя страна на леглото да станат. На работното си място дълго ще търсят вярното решение, докато времето за това безвъзвратно отлети. В компаниямогат да ви докарат до лудост, колебаейки се къде да седнат и какво да си вземат.

Обичат да разсъждават така: „Ако направя това, ще се случи еди какво си. От друга страна, ако постъпя обратното, току-виж станало това и това.\“ А блюдата им се люлеят в умопомрачение нагоре-надолу.

Мъчително е да наблюдаваш отстрани такива колебаещи се Везни. На всичкото отгоре те не обичат никой да ги притеснява и да ги кара да бързат в моменти на размисъл. Проявите ли нетърпение, ще се превърнат в такива инати, че дори Телецът ще бледнее пред тях. Нетърпението е качество, което повечето Везни не понасят.

Неуравновесените, прибързани и импулсивни хора ги хвърлят направо в паника.

Източник: Blitz.bg