Зрители гонят Димитър Рачков от „Като две капки вода“

Най-рейтинговото шоу „Като две капки вода“ е напът да се срине главоломно, а причината е един от водещите – Димитър Рачков. Зрителите недоволстват от пародийното му отношение, което отдавна вече излезе от графата на забавното.

В официалната страница на шоуто валят негативни коментари за воденето на Рачков и безвкусните му шеги. Той отдавна не стои сериозно на екран и от любимец се превърна в един от най-нежеланите тв водещи, коментират зрители.

„Г-н Халваджиян, обръщам се лично към вас защото смятам, че като един успял продуцент, се интересувате от мнението на зрителя за вашата продукция. Като цяло замисълът е добре режисиран, но всичко хубаво приключва дотук. Според мен и като чета мнението на другите зрители водещият Рачков прави шоуто негледаемо. Всички мои приятели, колеги и познати ми казват, че не го гледат заради въпросния водещ. Искам да ви попитам, вие харесвате ли тези плоски, глупави, безмислени простотии? Ако искате да имате висок рейтинг обърнете внимание повече на участниците и журито, които всъщност най-малко говорят и коментират изпълнителите“, обръща се недволна зрителка направо към продуцента на шоуто.

Това е само един от стотиците оплакващи се зрители. Те са на мнение, че вече седем сезона Рачков върти един и същи смешки. И докато в началото е било интересно, то сега хората превключват канала и избягват да го слушат. Много от тях предпочитах да гледат изпълненията на участниците на запис на другия ден, лишавайки се от лиготийте на Рачков.

„Той не възприема работата си сериозно. Виждаме го и при поставени задачи за имитация как се лигави и един образ не може да направи, а уж се води за голям актьор. Цялото му поведение е пародия, което превръща и предаването в такова. Все пак той запълва 80% от ефирното време със своите плоски шегички. Зуека не може да вземе думата от него, а ако го направи, онзи започва да му се подиграва“, споделя друг фен на шоуто.

Маги Халваджиян обаче няма намерение да сменя водещите си, нито пък прави забележки за фриволното му поведение. Нещо повече – поущрява го и в псоледните два сезона виждаме Рачков, че съвсем се е пуснал по течението и малко по малко отвращава зрителите. „Преди години беше идол за много поколения, но нещо превъртя в последно време. Ако не се стегне ще го застигне лоша съдба и зрителите категорично ще откажат да го гледат и слушат. Тогава ще си остане с воденето на свтаби в Сунгурларе“, пишат още фенове на имитаторското шоу.