Зуека с потресаващ гаф в ефир

Водещият на забавното шоу „Маскираният певец” по Нова телевизия Васил Василев-Зуека е едва на 54 години, но вече има зъбни протези.

Ченето комикът носел не по естетични, а по здравословни причини. В едно от изданията на предаването неговата сценична половинка Димитър Рачков си позволи да се пошегува с изкуствените зъби на Зуека.

Василев направи лапсус и трудно произнесе няколко думи, а Митко се опита да го измъкне от ситуацията, шегувайки се, че проблемът с изговарянето е заради ченето му. Вместо да го спаси от нелепия момент, Рачков направи гафа на Зуека още по-конфузен и комикът се нацупи от подигравката на своя колега.

Звездата от Сливен трака с блестящо бели, но изкуствени зъби от 3-4 години. Именно с тях бил свързан най-големият резил в живота му. Днес с чувство за хумор Зуека разказвал пред приятели за нелепа случка, която се разиграла навръх Нова година. Двамата с Рачков имали участие в новогодишно шоу. Точно преди да излязат пред развеселената и пийната публика, зъбите на Василев се разлепили, пише „Уикенд“.

„В 9 без 5 предложих на Рачков да изпушим по една цигара. Аз съм с протеза много отдавна. В момента, в който лапнах цигарата и смукнах, протезата се отлепи. Кошмар! А не можех да я сложа обратно, защото не беше с щипки, а залепена”, разказва комикът. Зуека изпаднал в паника, а Митко решил да го спаси като му предложил дъвка, с която да залепи ченето. „Аз му викам: „Край! Довиждане! Излизай само ти на сцената. Ще върна парите и няма проблем”. Това беше най-кошмарното ми участие в цялата ми 30-годишна кариера”, признава днес шоумена.

В крайна сметка Рачков успял да го убеди, че хората на новогодишното парти са толкова развеселени и пийнали, че никой няма да забележи, че фъфли. Така Зуека изкарал без проблем участието си. След него двамата с Рачков имали още един ангажимент в друг ресторант и изкарали и него, без никой да разбере за проблема на Васко. След този случай, Зуека винаги носел със себе си лепило за протези.