Звезди отказват да пеят на церемонията по стъпването на Доналд Тръмп в длъжност

Екипът на Доналд Тръмп изпитва затруднения да намери изпълнители, които да пеят на церемонията по стъпването на президента в длъжност.

По времето на церемонията на Барак Обама на сцената са излизали звезди от ранга на Бионсе, Арета Франклин и Кели Кларксън, но за момента единственият сигурен изпълнител за Тръмп е звездата от шоуто America’s Got Talent Джаки Еванчо.

Виж кои знаменитости са отклонили поканата за участие:

Селин Дион

Магнатът и собственик на множество хотели в Лас Вегас, Стивън Вин, е обещал на Доналд Тръмп, че ще подсигури участието на Дион, но тя е отказала, когато са я попитали за съгласието й.

Джон Леджънд

„Хората на изкуството обикновено отхвърлят фанатизма и омразата. Ние по принцип сме с по-либерално мислене. Когато видим човек да проповядва разделение, омраза и фанатизъм, едва ли ще намери много хора на изкуството, които да го подкрепят“, каза певецът пред BBC.

Идина Мензел, изпълнителката на хита „Let It Go” от саундтрака на „Замръзналото кралство“

„Това е карма, бейби. Всички изпълнители по света се обединихме, за да изберем нашето момиче за президент, но това не се случи и все още се опитваме да се възстановим след това. Може би той ще трябва да си пее сам на церемонията. И без това сигурно си мисли, че има страхотен глас. Той всичко върши страхотно“, каза певицата пред списание Vanity Fair.

Адам Ламбърт

„Не мисля да взема пари за подобно участие“, сподели Ламбърт пред BBC.

Андреа Бочели

„Бочели каза, че няма начин да се съгласи на участие… той прие прекалено много критики и накрая отказа“, каза източник пред Page Six. “Тръмп посъветва Бочели да не участва, заради бурната враждебна реакция. Толкова е тъжно, че републиканците го спират да пее на такъв исторически ден“, каза друг източник.

Елтън Джон

От екипа на Доналд Тръмп излязоха със съобщение, че музикантът има друго участие по време на церемонията по стъпване в длъжност, но след това говорител на Елтън Джон отрече това да е истина. Това ни остава да се чудим дали хората на Тръмп се опитват да скрият, че певецът просто не желае да участва в церемонията.