Звездите, които си менкат гаджетата

Оказва се, че много често популярните личности крадат гаджета на свои колеги. Ето част от родните звезди които си поделят гаджетата си, подбрани от ШОУ.

Анелия – Емилия – Нелина – Коко Динев

Коко Динев не случайно е наречен „осеменителят“ на фолкпевиците. Популярните певици в леглото му са повече от пръстите на двете му ръце. Още навремето Софи Маринова е минала през леглото му, а слуховете го свързват с Джена и Преслава.

По-дълги връзки той има с Нелина, Анелия и Емилия. До ден днешен се смята, че синът на Нелина е от Коко, но и двамата отричат. Анелия е единствената жена, която успява да го заведе пред олтара и го дарява с дъщеря Ивона. По късно Коко се събира с Емилия и официално им се раждат две деца. Малко след появата на второто им дете двамата се разделиха окончателно.

Нелина никога не е показвала човек до себе си. Анелия смени няколко гаджета. Носят се слухове, че Коко е сменил Емилия с адвокатка.

Алекс Раева – Гери Дончева – Слави Трифонов

Една от най-големите любови на Слави е Алекс Раева, която бе беквокалистка в Куку Бенд. Говори се, че дори е направила аборт от Дългия. Отношенията им обаче се изостриха и след като се раделиха той я изгони и от бенда. От ласките му е опитвала и Гери Дончева. Там обаче се говори за кратка авантюра. В никакъв случай Дончева не може да бъде конкуренция на Алекс за сърцето на шоумена. Негови колеги са категорични, че той най-много е обичал Раева. Тя преживя страхотен любовен роман с диджей Дончо, но преди няколко месеца се разделиха. Слави дълго време заспиваше до танцьорката Мартина, докато тя не му би шута и се омъжи за друг.

Деси Слава – Галин – Галена

Деси е първата жена успяла да омае и закове в оковите си вафления бос Галин. Тя заведе Галин Атанасов до олтара, но брака им изтрая много кратко. По-късно Галин кани в заведението си на участия прохождащата тогава певица Галена. Между двамата прехвърчат искри. Плод на любовта им са две момчета. Днес Галена и Галин са пример за сплотено семейство и доказват, че и в шоубизнеса може да има сериозна връзка. След проваления си брак Деси се залюби с младия ММА боец Светлозар Савов. Той й би шута, обяснявайки, че тя не иска да му роди дете. Деси в момента е бременна от гаджето си Благой Найденов, който е 18-години по-млад от певицата.

Вихра – Иван – Ирина

Журналистката Вихра Петрова и продуцентът Иван Христо загърбиха дългата си връзка. Водещият се пусна в любовна авантюра с нейната колежка Ирина Тенчева, която по онова време също е семейна. Вихра премина през ада, след като бившият й мъж я изключи от програмната схема и проектите си. Той заживя с Ирина, а плод на любовта им е едно момче.

Златка Димитрова – Благой Георгиев – Златка Райкова

Багата може да се похвали, че е минал и двете Златки. Първо Черната се въргаляше в леглото му, а след Това и Русата. Преди няколко години двете заживяха под един покрив във ВИП Брадър и показаха, че нямат проблем, че са делили един и същ мъж. Към днешна дата Златка Димитрова е щастлива с приятеля си Миро, от когото има син. Русата Златка пък мачка чаршафите с боксьора Георги Валентинов, който е доста по-млад от нея. Багата заживя с приятелката си Любина в САЩ и стана баща на син.

Жени Калканджиева – Тачо – Зорница Линдарева

Жени Калканджиева и Тачо бяха сочени дълго време за сплотено семейство, докато не стана ясно, че той й кръшка с моделката Зорница Линдарева. Изложи публично Жени, която бързо му прости и го прибра вкъщи. Нещо повече, стана приятелка с любовницата на Тачо. Зорница пък не е афиширала връзка, след като9 бе подложена на публичен линч, заради любовта си към женен мъж.

Елена Петрова – Мартин Макариев – Луиза Григорова

Двете актриси не могат да се дишат, а причината е режисьора Мартин Макариев. Печеливша се оказа Луиза, която се венча за него на тайна сватба преди няколко месеца. В разкритие на сагата семействата на Елена Петрова и това на Макариев, бяха подложени на карта. И двете актриси Мартин залюбил, докато бил женен. Залъгал Луиза, че ще се разведе, докато Петрова била готова да е само любовница.

Мария Илиева – Красен Кралев – Виктория Петрова

Поп иконата била на крачка да се омъжи за министър Красен Кралев. Той обаче я заменил с водещата на новините по Би Ти Ви Виктория Петрова. Днес Кралев и Мария са в прекрасни отношения, което не се харесва на ревнивата Виктория. Говори се, че отношенията между двойката не са много гладки. Мария пази лични си живот ревниво, но скоро младокът Атанас Илиева разкри отношенията си с доста по-възрастната си колежка.

източник: хот арена