4-те зодии, които казват „Обичам те“, без да изпитват любов

Внимавайте, ако някоя от следните зодии ви се обяснява страстно в любов!

Някой хора казват „Обичам те“ в най-съкровенния смисъл на думичките, а други ги изговарят лесно, без да ги изпитват. Когато ги изричаме трябва да сме с ясната нагласа, че хората, стоящи срещу нас, навярно тръпнат в очакване да ги чуят и това за тях може да означава целият свят.

Ето ги и зодиите, които са способни да се вричат в любов, без това да означава съвсем нищо за тях:

Скорпион

Изобщо не се учудваме, че скорпионите влизат в списъка ни. Причините са две – защото са страстни и защото са ревниви. Страстната им натура им диктува да произнесат заветните думички, за да запалят още по-силно огъня, независимо дали го чувстват или не. От друга страна „Обичам те“ може да бъда изречено в момент на ревност, или за да привлекат внимание върху себе си – нещо, което зодиакалният знак владее до съвършенство.

Лъв

Лъвовете могат да бъдат причислени лесно към зодиите, които казват заветните думички, но изобщо не мислят това, което са казали. Техните причини са малко по-различни обаче – верни и готови да се отзоват, те ще ви кажат „Обичам те“, след като вие сте се обяснили в любов, само за да не ви загубят и напълно осъзнавайки, че не сте се настанили в тяхното сърце. В други случаи е възможно лъвовете първи да кажат думичките, само за да чуят, че отсрещната страна ги харесва и за да погалят егото си.

Везни

Представителите на зодиакалния знак са обсебени от любовта и романтиката, които често замъгляват визията им за нещата. „Обичам те“ бива произнасяно от тях и често те не са злонамерени, когато го правят. Макар и да няма капка зло в помислите им, везните няма да се почувстват виновни, че са ви излъгали.

Близнаци

Още една зодия, с която трябва да внимавате дойде ли време за любов и признания. Близнаците са изключително адаптивни във всички житейски ситуации и в този смисъл знаят добре кога да кажат „Обичам те“, дори и това да не е истина и напълно осъзнавайки, че лъжат. Ако близнаците знаят, че изразът ще ги представи в добра светлина пред вас, няма да се замислят и за миг преди да го изрекат.