5 женски тайни, които да запазите от половинката си с чиста съвест! Не е нужно той да знае абсолютно всичко

Всяка жена има своите малки тайни. Те са невинни и не е нужно да бъдат споделени с партньора.

Не е добре във връзката да има тайни, които могат да сринат отношенията ви, но това не означава, че трябва да си споделяте абсолютно всичко. Не само че не е полезно, но може да е и вредно за отношенията. Кои са малките тайни, които задължително трябва да запазите от партньора си?

1. Невинно временно хлътване
Нито е нечувано, нито е невиждано, нито пък е нечовешко да си паднете по някого, когато сте във връзка. Повече от нормално е, особено за жените в дълготрайна връзка. Понякога си харесвате приятел на половинката ви, друг път пък е мъжът от кафенето, трети път гаджето на някоя приятелка. Няма значение, важното е, че ако е моментно увлечение, няма нужда да казвате на партньора си.

2. Мислите, че най-добрият му приятел е досадник
Стига отношенията ви с близките приятели на половинката ви да не са тотална катастрофа, не е нужно да казвате веднага, че не ги харесвате. Ако конкретен добър приятел на партньора ви ви дразни, преглътнете го. Все пак това приятелство е важно за мъжа, с когото с те. Щом го прави щастлив, това е достатъчно.

3. Тайните на най-добрата ви приятелка
Някои неща трябва да си останат споделени само между жени. Ако най-добрата ви приятелка ви е споделила нещо, то не трябва да става достояние на партньора ви. Не изпитвайте вина, че ще запазите тази тайна от половинката си. И без това тя не го засяга.

4. Някой много срамен момент от миналото ви
Всеки има моменти от живота си, които би предпочел да не са се случвали или ако може да бъдат изтрити с магическа пръчка. Нужно ли е да ги споделяте на партньора си? Знанието за тях няма да обогати нито него, нито връзката ви, камо ли отношението му към вас.

5. Тайните ви навици, когато оставате насаме със себе си
Всеки има своите моменти, в които има нужда да се усамоти и да прави нещо, което го успокоява. Тези моменти са си само ваши.