7-те най-стабилни двойки в здоиака

Не всички вярват в хороскопа, но за тези, за които е важно мнението на звездите, сме подготвили пълен списък на най-добрите дългосрочни взаимоотношения сред знаците от зодиака.

1. Везни и Водолей

И двата партньора в тази връзка са общителни хора, на които никога не им е скучно един с друг. Тяхната сексуална енергия е една от най-силните в зодиака! Освен това тази двойка се разбира отлично и съвсем спокойно би създала перфектното семейство и дори общ бизнес!

2. Овен и Близнаци

Всички знаем, че въздухът и огънят се нуждаят един от друг. Това важи с пълна сила за Овена и Близнаците! Говорим не толкова за сексуалните взаимоотношения, а по-скоро за интелекта и нуждата от комуникация по между им. Именно тя е в основата на дългия съюз по между им. Страст, щастие и желание да грабят с пълни шепи от живота – това е най-типичното за тази двойка!

3. Козирог и Телец

Най-стихийните знаци отлично се разбират по между си и не губят време да се обясняват на дълго и широко за своите мечти и желания. Те са здраво стъпили на земята и вървят по пътя към своята цел. Заедно!

4. Риби и Телец

Авантюристичните и емоционални Риби и практичните Телци, са идеалният съюз, особено що се отнася до взаимна изгода. Но освен това, те са готови и на всичко един за друг!

5. Дева и Водолей

Двата знака, които искат да управляват бъдещето и да променят света към по-добро! И ако Девата се справя отлично със сложните и практически въпроси, то Водолеят дава най-креативните решения за всеки проблем. Представете си какво би станало, ако се обединят тези два таланта…

6. Стрелец и Лъв

Какви да бъдат отношенията между тези два огнени знака, ако не изпепеляващи! Да, понякога ще се случва да си съперничат един с друг, но именно това ги сплотява още повече. В тази двойка цари страст и желание за общо семейство. А какво по-перфектно от това?

7. Скорпион и Рак

И двете зодии има инстинкт за собственост една към друга. Именно това е необходимо на Скорпион, за да бъде спокоен – да чувства, че Ракът му дава всичко, на което е способен. И обратното – кой би защитил чувствителния Рак по-добре от един смъртоносен Скорпион!