Ани Хоанг се снима как пуши КОЗ! Фенове я РАЗКОСТИХА! (Вижте в галерия шокиращото фото + коментари)

„С тази зелена дама пак се видяхме рано, а кръгчето от хора беше точно подбрано.

Ани МариХуани от сутринта до вечерта – цял ден.“

Това послание изтипоса в социалната мрежа фолк певицата Ани Хоанг, под снимка, на която пуши марихуана. За потресаващо скандалната проява сигнализира възмутен.

„Случайно попаднах на профила на Ани Хоанг, в който публикува снимка с цигара марихуана. Под нея доста фенове и антифенове вземат отношение! Вие преценете дали е редно „звезда”, каквато има претенции на бъде тази госпожица, да публикува такива снимки…?!“, втрещен е потребителят.

Поровихме в профила на Ани Хоанг в Инстаграм и се уверихме, че певицата в действителност е пуснала скандалното фото. А коментарите под него са безкомпромисни.

„И като си ти трябва да покажеш колко си „велика” че по цял ден пушиш коз ли?! Жалка история“,

„Поредното доказателство, че никога не е късно да станеш за резил!! Жалко! Толкова ми беше симпатична Ани… Обаче този път се ОЛЯ. Ани ли си… Марихуани ли си, не знам, обаче едно е ясно – имаш проблем с ценностната система?“, гласят част от негативните отзиви.

Други пък опонират на хейтърите: „Животът си е неин, да прави каквото си иска“ или „Вие в кой свят живеете? Кво толкова е станало?!“.

Факт е, че Ани Хоанг нито ще е първата, нито последната с подобни прояви. Но като известна фолк певица, тя е пример за подражание на феновете си, повечето от които са подрастващи и лесно са подвеждат.

Дори снимката да е опит за провокация или част от нов музикален проект, Хоанг трябва да се замисли върху имиджа си, коментират запознати.

Източник: ХотАрена