Блатечки се връща при Диляна Попова! Жена му съсипана!

Асен Блатечки се връща при майката на сина си Диляна Попова.

Този упорит слух снове из кулоарите на Народния театър, а в гилдията са потрес от поведението на колегата си, пише „Галерия“.

Жена му Катерина Горанова, която е режисьор, а също и актриса в театрални поставки, си е взела едномесечен отпуск.       

Според запознати, Горанова не смее да си покаже лицето от срам заради поредния жесток удар, който й нанесе Асен Блатечки.

Диляна Попова и актьорът отдавна затоплиха отношенията си покрай сина им Борил, който Катерина прие като свое дете. Жената на Блатечки дори намери сили да прости на моделката и макар да не станаха приятелки, спазваха добрия тон.

Покрай зачестилите срещи на Блатечки с Борил обаче, искрата между Попова и секссимвола на българското кино отново пламнала.

Така на 3-ия рожден ден на малкия преди месец от километри личало колко са интимни и близки веднага разкрили за аферата им.

Това обяснява и зачестилите фотоси на Асен и Борил, които актрисата от „Революция Z“ пуска в социалния си профил.

Диляна не си позволяваше да показва общи снимки на Блатечки със сина си, а отскоро всеки втори пост е свързан с тях и гарниран с много сърчица и щастливи емотикони.

Засега не е ясно дали актьорът все още живее с Горанова и дъщеря си или отново се е изместил в дома на Попова. Според запознати обаче този път Катерина няма да му прости.

Припомняме, че преди близо 4 години Блатечки остави жена си и дъщеря си и заживя с любовницата си Диляна Попова. През 2014 г. актрисата му роди син, но малко след това двамата се разделиха, а Асен отново се върна при семейството си.

Близки до актьора разкриха, че той много обичал Горанова и дъщеря си и не могъл да преглътне чувството за вина към тях.

Освен това, Диляна била много особена и в комбинация с трудния характер на Блатечки, съжителството им било невъзможно. Явно обаче любовта им към детето ги сближила в интимен план.

Източник: ХотАрена