Божидара Бакалова заплаши с бой във „Фермата“

Божидара Бакалова показа, че е готова на всичко, за да стане шеф на останалите участници във „Фермата“, като ловко се нагажда към общото мнение на групата.

В четвъртък вечер дизайнерката се обърна срещу скандалджията Мишо и беше готова на саморазправа, заради последните изцепки на първия дуелист за битката в неделя.

Мишо отказа да работи като ратай и да смели брашно за хляб, което удари всички по най-болната им тема – храната. „Тоя прекали, аз вече ще му забия един шут“, избухна ексцентричната дизайнерка.

Само преди дни тя се кълнеше във вярност на Мишо, с когото си обещаха, че който и да напусне предаването, ще посочи другия за фермер на седмицата. Двамата се убеждаваха, че са си единствената подкрепа.

След общия бунт на всички срещу Мишо обаче, Дара обърна палачинката, за пред останалите и се присъедини към общата ненавист. „Говори ми все едно съм му жена от 20 години. Един задвратник като ти бия и въобще не ме вълнува, че си мъж.

Не стига, че идваш на десетия ден, когато всичко е построено и имаме храна, ами и продължаваш да се правиш на шеф. Направо ще му забия един шут“, закани се Бакалова.

Пред Мишо обаче дизайнерката не си позволи да бъде така рязка. Шансовете тя да управлява фермата през следващата седмица са големи, ако Мишо изгуби дуела в неделя, заради контузия на крака.

Тази вечер всички фермери очакваха Мишо да избере Владо Николов за втори дуелист, но вместо това скандалджията предпочете да се изправи срещу Иван Гинчев.