Днес в „Сега и завинаги“: Нур и Ийт отиват в съда да се разведат, Хафизе урежда брака на Нур и Хайдар (10-и октомври)

Прочетете какво ще се случи днес (10-и октомври) в поредния епизод на новия турски сериал „Сега и завинаги“, излъчващ се всяка делнична вечер по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Ийт казва на Айкюл, че знае, че е замесена в идването на Джамал. Предупреждава я, че това е последната ѝ грешка и че следваща такава няма да ѝ прости. Айкюл излиза разплакана и пресреща Нур.

Нур отива при Ийт и разбира, че чичо ѝ Таяр, Назан и Айкюл са били замесени в случката с Лудия. Тя казва, че ги разбира и че най-много е наранена от самия Ийт и от това, че не ѝ дава развод. Ийт се съгласява на следващия ден да отиват в съда. Дава ѝ документ за бракоразводно дело. Нур отива в стаята си и започва да плаче.

На следващия ден Айкюл отива в стаята на Нур, тъй като Мерт си е вкъщи. Казва ѝ да не излиза, защото не е на почивка. Нур ѝ отвръща, че би трябвало да е щастлива, защото отива в съда, за да се разведе с Ийт. Айкюл е на седмото небе от новината.

Ийт назначава Емин за личен шофьор на Ярен. Сестра му вече ще ходи навсякъде със сина на Хафизе. В същото време Нур излиза, а Синан ѝ предлага да я закара, но Ийт му заявява, че тя отива във фирмата при Елмаз и че той ще я откара. Хафизе продължава да ги подозира.

Иджлял ги вижда как двамата потеглят с колата и се вайка на Айкюл. Айкюл ѝ отвръща, че двамата няма повече никъде да ходят заедно. Тя е щастлива и Иджлял забелязва това.

Нур и Ийт пътуват към съда. Двамата си спомнят моменти от запознанството си.

Хафизе отива на гости при своя стара приятелка. Разказва ѝ за Нур и че е станала мома за женене, точно за нейния син Хайдар. Навремето Нур и Хайдар са учили в едно училище и са били близки приятели.

Съдията вика Нур и Ийт. Той ги пита дали се развеждат по взаимно съгласие, а Нур започва да плаче. Тя потвърждава, но Ийт казва, че не иска да се развежда. Съдията ги предупреждава да не му губят времето…

Синан и Иджял мерят кръвното на Айкюл. Минути преди това тя е разбрала, че Нур и Ийт не са се развели.

Вечерта Хайдар идва на гости при Хафизе. Майката на Елмаз вика племенницата си долу, тъй като иска да ги сгоди. След като Хайдар си тръгва, Елмаз пита Хафизе какъв е този малоумник, който е викнала. Хафизе ѝ се скарва.

Иджлял се гласи за Ийт. Когато той влиза в стаята, тя му се предлага, но Ийт ѝ отговаря, че Мерт е болен с температура. Зарязва Иджлял и отива при сина си. Нур се грижи за малкия и му слага компреси, за да спадне температурата. Мерт иска майка си, а Ийт отива при Иджлял и ѝ казва да отиде при Мерт и да се погрижи като негова майка за него. Иджлял го посещава, но не иска да се доближава до него, за да не се разболее и тя. След това напуска стаята, а Ийт и Нур са озадачени.

Нур и Ийт се пренощували в стаята на Мерт. На сутринта мъникът вече няма температура и е по-добре. Айкюл ги вижда двамата до детето и се вбесява. Отива при Иджлял и я вдига набързо от леглото. Казва ѝ да отива да се погрижи за мъжа си. Ще го спечели не с обличане на копринена нощница, а с внимание и отношение към Мерт.

Иджлял влиза в стаята на Мерт, а Мерт ѝ казва, че вече няма температура и може да се доближи до него. Нямало да се зарази. Нур носи чай, а Иджлял иска да тя го даде на Мерт. Държи се грубо с нея и ѝ заявява, че е излишна и да излезе.

Хафизе звъни на Таяр и му разказва, че Разие (майката на Хайдар) сама ѝ се била обадила да отидат и да поискат ръката на Нур. Вика го да дойде вечерта, защото трябва да има и мъж в къщата. Стъмва се и бъдещите роднини на Нур идват в пристройката заедно със сина си. Хафизе нарежда на Нур да направи кафе, а когато го поднася, пита леля си защо тези хора са дошли в дома им. Бащата на Хайдар иска Нур за жена на сина си. Ийт вижда колата на Таяр пред пристройката и отива да вдигне скандал. Той се натъква на гостите и разбира от Хафизе, че ще дават Нур за жена. Вбесява се и дърпа Нур навън. Тя му разказва, че също не е знаела за това решение…

Източник: tvnovellas.blogspot.bg