Джъстин Бийбър покани ШЕСТ момичета в хотелската си стая

Изглежда, след като в момента е без официално гадже, Джъстин Бийбър е решил да граби с пълни шепи от живота и да се наслаждава на компанията на колкото се може повече момичета. 

Това стана ясно след концерта му в Прага, когато той покани шест местни момичета в хотелската си стая. Любопитното е, че мадамите бяха извикани не чрез лична покана, а чрез социалните медии.

Шефка на локална модна агенция постна във Facebook следното съобщение: „8 красиви момичета за вечеря и купон с Джъстин Бийбър в Прага.

Не се плаща. Ако се интересувате, пишете ми бързо. Ще уведомя избраните за мястото и часа на срещата. Трябва да сте там след един час, да се държите добре и да говорите английски.“

Интересното е, че въпреки популярността на Бийбс сред нежната част от населението, едва 6 момичета отговорили на поканата. В социалните медии се появи кратко видео как мадамите и компанията на певеца се забавляват в стаята му.

Междувременно екипът на Джъстин трябваше да защити действията му, заявявайки, че той не си е търсил компаньонки, а само девойки, с които да се забавлява.

Въпреки че момичетата подписали договор, който им забранява да говорят публично за срещата си със звездата, една от тях категорично заяви, че секс с певеца не е имало и че тя не е ескорт.