Емануела обзавежда синовете си с тузарски мезонети

Емануела се е нагърбила с тежката задача да осигури охолно бъдеще на синовете си.

Както писахме преди дни, актуалната фолк певица е пуснала за продажба тузарския си апартамент „Бояна. Исканата цена е 157 хиляди евро. Желаещи да се сдобият с жилището на певицата не липсват и се очаква съвсем скоро то да премине в чуждо владение. Покупката определено си струва и бъдещият собственик няма да остане разочарован.

Настоящият дом е обзаведен изцяло по вкуса на Емануела и последните модни тенденции. А само в банята е вложила хонорара си от 50 бона, който получи за участието си в „Къртицата“. Двете спални, дрешника и просторните помещения вече са отеснели за Емануела и синовете й и съвсем скоро те ще станат новодомци.

Тези дни певицата бе забелязана да оглежда апартаменти в близост до Южния парк. Тя е насочила вниманието и интереса си към една конкретна сграда – малка и кокетна, точно в неин стил. А в него се помещават два съседни мезонета, които се очаква да станат нейни в близките няколко месеца.

Емануела иска да осигури двамата си синове с жилища. И то не какви – на два етажа и в един от най-тузарските столични квартали.

Докато момчетата й поотраснат, Емануела ще живее с тях, а после вероятно ще си търси нов дом. Инвестицията в жилища никак не е чужда за изпълнителката на „Незабравима“. Тя очаква да се финализира сделката с апартамента й в „Бояна“, а остатъка от сумата за двата мезонета ще покрие с хонорара си от „ВИП Брадър“.

Така певицата пак сложи в малкия си джоб всички, които се опитват да я критикуват в ролята на родител. Тя е толкова отдадена на грижите за синовете си, колкото и на работата си. Емануела е сред топ имената в бранша в момента и почти всяка вечер е на участие.

Шефовете на заведения са категорични, че е една от малкото, която прави истинско шоу. Затова и без притеснения й цакат по няколко хилядарки на вечер, а тя после прилежно ги инвестира, пише„ШОУ“.