Емануела попиля Цуни: С Преслава му видяхме сметката

Емануела за пореден път доказа, че Цуни е просто един лъжец и измислен герой.

Докато бе в къщата на ВИП Брадър, Цуни правеше многократни плачевни опити да впечатли съквартирантите и зрителите със своите истории. То не бяха забивки с известни дами, авантюра с Алекс Богданска, бизнеси, мутри, коли… Но на всички стана ясно, че Маринов не е никакъв ВИП, а просто въздух под налягане, узна gossips.bg.

А Емануела бе тази, която пукна с иглата балона на огромното му его. И преди това тя заяви, че Цуни е свалял безуспешно както нея, така и Преслава. Тримата са били в обща компания и дълго са излизали заедно. Първоначално Маринов е бил добро момиче с чувство за хумор и джентълменски обноски.

Но след това изпълнителките са разбрали, че всичко е било само маска с цел да се намърда между тях и да се отърка в славата им. И изведнъж изгоненият снощи брадър коренно се променил. Станал груб и арогантен, взел се за голямата работа. Емануела споделя, че знае на какво се дължи тази промяна, но предпочете да не го излага допълнително.

певицата е останало шокирана от факта, че Цуни е говорил глупости от рода на „ние, публичните личности“. И след това му се присмя в национален ефир, че той всъщност е никой. Само се е чудел как да се докопа до нея или Преслава, за да си щракнат някоя снимка, с която после дълго да се фука.

Така в еидн момент на двете певици им писнало и отлъчили Цуни от своята компания. А днес той предпочита да не говори за тях. За Емануела, а и за доста зрители на ВИП Брадър, Маринов си е бил и си остава един измислен герой, за когото знаем само заради славата на обкръжението му, но не и на самия него.

Източник: kliuki.bg