Есенно спасение за летните щети върху лицето

Няма как да отречем, че климатичните му особености имат влияние върху кожата. Е, да, златистият загар определено е предимство, което ние много обичаме, но слънцето, морската вода, горещият климат са пагубни за добрата хидратация на лицето ни.

Когато дойде септември и лятото малко по малко започва да свършва, започваме да усещаме и последствията – изсушаване, чувствителност, а когато тенът ни започне да пада – видимо изтощение.

#За щастие открихме спасение за това, при това такова, което да ни бъде вярно и цяла есен, и цяла зима. Новият гел-крем от серията Hydrabio на Bioderma е подходящ за дехидратирана и чувствителна нормална до комбинирана кожа без блясък. Той е обогатен с патентован биологичен комплекс Aquagenium, който активира естествения процес на хидратация на кожата и действа дълготрайни заради съдържащите се съставки. Vitamin PP засилва устойчивостта и непропускливостта на кожната бариера, а екстракта от семена на ябълка подобряват циркулацията на вода в слоевете на кожата ни.

#Текстурата му е вдъхновена от структурата на епидермиса и именно по тази причина гел-кремът прониква в дълбочина и помага на кожата ни да възвърне блясъка си и естествената си способност за хидратация и регенериране дълготрайно. Освен това предпазва и от преждевременно стареене на кожата, което се предизвиква от всички външни влияния. Съдържа се и салицилова киселина, която спомага за премахването на мъртвите клетки от повърхността на кожата ни и изглажда дълготрайно тена.