Ето защо понякога не можеш да стигнеш до оргазъм

Върховните моменти в секса до голяма степен зависят от уменията на мъжа. Но дори и дамите, които имат перфектен сексуален живот, са изпадали в ситуации, при които върховният финал не идва и не идва. Според учените има няколко фактора, които могат да бъдат огромна пречка. И на които почти никой не обръща внимание. Или с други думи, ако се чудите как по-лесно да достигате до оргазъм, запомнете добре следващите редове.

Необичайните врагове на оргазма при жените:

#1. Студени крака! Сексът по чорапи не е съблазнителна идея, но понякога е по-добрият вариант. Вижте цифрите: 80% от жените със затоплени крака стигат до оргазъм. 40% от – до повече от един! Малко под 50% от дамите със студени крака изживяват върховното удоволствие. Това се дължи не само на по-доброто кръвообращение, но и на друг интересен психологически факт. Чорапите „улавят“ напрежението и ни помагат да се отпуснем в леглото.

#2. Запушен нос! Дискомфортът в дишането и отделянето на секрети категорично смущава сексуалното изживяване. Но по-важна е ролята на обонянието или в случая липсата на такова. Научните доказателства, че либидото има мирис, се увеличават с всяка година. Затова не е учудващо, че 83% от дамите, страдащи от проблем с обонянието, споделят и за настъпили проблеми с оргазмите.

#3. Разхвърляна спалня! Дори жените, които не са вманиачени на тема чистота, ще срещнат проблем с кулминацията, ако спалнята е разхвърляна. Дрехи по земята, чаршафи на топка, пепелник с фасове на нощното шкафче, празни чаши… не много романтично, не мислите ли? Така че, момчета, хващайте метлата и почистете добре, ако искате партньорката ви да се наслади максимално на секса.