Фики хвърли бомба: Няма да се женя за Гюлджан, не сме сгодени!

След многобройните сватосвания в пресата на попфолк певеца Фики Стораро той най-накрая даде пръстен на Гюлджан.

Успелият ни певец и дамата на сърцето му се запознават преди три години. Момичето е на 20 години, родом от Търговище, но се мести да живее в столицата на Белгия – Брюксел, преди пет години заедно с цялото си семейство.

Там завършва специалност „Маркетинг“ и сега работи в козметична компания. Гюлджан владее четири езика, като освен английски, български и турски говори и фламандски. За първи път пред  „България Днес“ Фики разкрива сърцето си и споделя за отношенията си с Гюлджан.

– Фики, баща ти Тони Стораро в предаване по телевизията сподели, че в момента най-важно за теб е да правиш нови песни, а не да се занимаваш с момичета. Вслушвал ли си се в думите му?

– Вслушвам се в думите на баща ми от малък. Оценявам всички негови съвети и те много са ми помагали.

– Въпросът ми е по повод годежа ти с девойка, с която се познавате от детството. Защо избърза с годежа и има ли нещо вярно в слуховете, че чакала дете от теб?

– С Гюлджан не се познаваме от детството, а от три години. Запознахме се на мое участие в Брюксел, на което бях с Галена. И двамата се влюбихме от пръв поглед. Само като я видях, и си казах: „Това е моята жена!“. По-късно и тя ми сподели, че е усетила същото чувство. Знам, че много хора решиха, че сме се сгодили, но това не е така! На 10 февруари с баща ми имахме концерт в Брюксел, част от европейското турне. Използвах момента и взех и майка ми, баба ми и леля ми, за да отидем и да ги запозная с Гюлджан и семейството й, да я представя официално като моята приятелка. Беше много приятна вечер и развълнуван от случилото се, пуснах видео в социалните мрежи. На него се вижда как подарявам пръстен на Гюлджан и хората и медиите си помислиха, че сме се сгодили. И това ще стане, но на по-късен етап. Всяко нещо с времето си. Сега за нас най-важно е, че се обичаме и тази любов е голяма и взаимна. Слуховете, че чакаме бебе, също не са верни.

– Какво е отношението на родителите ти към приятелката ти?

– Харесват я много. Но държа да подчертая, че не са ми я избрали те, както се пише. Сам си я избрах. Те се запознаха с нея едва сега.

– След успеха, който в момента имаш, за какво мечтаеш още?

– За нови хубави песни и някой ден да имам дете.