Гаджето на Ивайла Бакалова – Веско Брадата, скръндза №1! Миската се видя в чудо със скъперника

Мис България 2001 Ивайла Бакалова си скубе косите, разбрала що за стока е новият й любовникВеселин Денков, по прякор Веско Брадата. 49-годишният ресторантьор, който държи едни от най-известните кръчми в столицата, се оказа по-стиснат и от евреин, пише „Галерия“.

Маститият бизнесмен постоянно цепел стотинката на две и досега не е купил и един чифт обувки на Ивайла Бакалова. Двамата са заедно вече няколко месеца, но Ивайла продължавала сама да си плаща разноските по почивките, на които той я води.

Всъщност, скъперничеството на Веско Брадата било пословично, просто Бакалова последна разбрала. Бизнес елитът в София му се надсмива как всеки ден засича до километър разхода на личната и служебните си коли.

Пестеливостта му стигала дотам, че когато ходи в чужбина, пие вода само от чешмите по хотелите. Да даде 2 евро за бутилка минерална вода му се струвало чист пладнешки обир. Дори в Дубай, където често от чешмите тече кафява вода, Веско Брадата си я пие, за да не се набутва.

В началото Ивайла намирала това за забавно и чаровно, но колкото повече време прекарвали заедно, толкова повече започвала да му се дразни.

Както е известно, манекенката живее в Дубай заедно с 14-годишната си дъщеря Рая в луксозно жилище. Гаджето й Денков също има апартамент там, но предпочитал да отсяда при Ивайла, за да не бие излишно път през дубайските магистрали.

Подобно скъперничество било изключително чуждо на Бакалова, която е свикнала да бъде все с щедри мъже. Така например, бащата на дъщеря й – боклукчийският бос на София Румен Гайтански Вълка, плаща 5-цифрена месечна сума за издръжката на Рая.

Цифрата не е законово определена, а изчислена от самия Гайтански, който преценил, че на наследничката му нищо не бива да й липсва. Още по-малко – на майката, която я е родила. Именно благодарение на неговата щедрост Бакалова днес си живурка спокойно в Емиратите, където не работи, но пък харчи прилично.

„Ивайла няма нужда от парите на Веско Брадата. Има си достатъчно, може и сама да си плаща сметките по заведенията. Не обича обаче дребнавите мъже и е въпрос на време да го натири“, коментират нейни близки.